Δευτέρα 19.04.2021
More

  Μέχρι 31 Μαρτίου οι αιτήσεις ένταξης και επανένταξης στους Δημοτικούς Λαχανόκηπους

  Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΠΑΠΑ

  Οι Δημοτικοί Λαχανόκηποι του Ν.Π.Δ.Δ «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών αποτελούν μια δράση  του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» από το 2013 που έχει σκοπό την υποστήριξη, διευκόλυνση και κάλυψη των αναγκών σε κηπευτικά, των ευπαθών ομάδων της πόλης αλλά και την στήριξή τους για κοινωνικοποίηση, βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, την δημιουργική απασχόληση καθώς και την ευκαιρία για άσκηση και αναψυχή παραχωρώντας τους προς καλλιέργεια αγροτεμάχιο γης 50-70 τ.μ..

  Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» διαθέτει έκταση στη θέση «Βοϊδολίβαδο» της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρακίου. Η έγκριση των δικαιούχων γίνεται από την Επιτροπή Διοίκησης των Δημοτικών Λαχανόκηπων. Δικαιούχοι είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ιωαννιτών, οι οποίοι πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

  Όσοι ενδιαφέρονται για την παραχώρηση αγροτεμαχίων στους Δημοτικούς Λαχανόκηπους μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ένταξης, αλλά και όσοι διαθέτουν ήδη αγροτεμάχιο, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση επανένταξης.

  Οι αιτήσεις ένταξης & επανένταξης θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021, στα γραφεία του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» (Αβέρωφ 6, Ισόγειο Κεπ Υγείας, 2651054269 & 2651361402 υπόψιν κα. Λώλη Κατερίνα και Σάρρα Έφη).

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ