Τετάρτη 26.01.2022
More

  Μεγάλη ανταπόκριση στην Αιμοδοσία των Αστυνομικών

  Με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε μία ακόμη εθελοντική αιμοληψία στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων

  Με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη εθελοντική αιμοληψία στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, με τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, να ανταποκρίνονται στη μεγάλη κοινωνική ανάγκη της έλλειψης αίματος.

  Οι ημέρες είναι δύσκολες, οι επιπτώσεις της πανδημίας στη διαθεσιμότητα μονάδων αίματος είναι τεράστιες και έχουν κινητοποιήσει τα Τμήματα Αιμοδοσίας των νοσοκομείων της χώρας, ώστε να αναζητούν συνεχώς περισσότερες μονάδες αίματος και η ΕΑΥΙ ανταποκρίθηκε, όπως ανέφερε ο πρόεδρός της, Αν. Κωνσταντινίδης στην κοινωνική ανάγκη και στον κοινωνικό της ρόλο.

  Από την πλευρά της, η ιατρός του Τμήματος Αιμοδοσίας του ΠΓΝΙ Αθηνά Τζόλου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες προς την ΕΥΑΙ για την άμεση ανταπόκρισή της στην απόλυτη ανάγκη ενίσχυσης του νοσοκομείου με αίμα, στάθηκε όμως κυρίως στην ανάγκη που υπάρχει, να αυξηθεί σημαντικά και άμεσα ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών, γιατί οι ανάγκες διευρύνονται συνεχώς.
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ