Δευτέρα 18.10.2021
More

  Μεγαλώνει το κύμα συμπαράστασης στους πληγέντες

  Μπροστά ο Δήμος και ο ΟΚΠΑΠΑ

  Είναι πρωτοφανές το κύμα συμπαράστασης και ανταπόκρισης και των Ηπειρωτών γενικότερα, όπως και όλων των Ελλήνων, που σπεύδουν να αποστείλουν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι χρήσιμο αυτές τις δύσκολες ώρες, για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας κατά κύριο λόγο.

  Φορείς της αυτοδιοίκησης, σύλλογοι, σωματεία, φορείς, οργανώσεις, ακόμη και μεμονωμένοι πολίτες, με παιδιά να πρωτοστατούν σε αυτή την κινητοποίηση, έχουν οργανώσει ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης και ήδη τα πρώτα φορτηγά έχουν ξεκινήσει για τις πληγείσες περιοχές.

  Ο δήμος Ιωαννιτών και ο ΟΚΠΑΠΑ απευθύνουν έκκληση στους πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν, να προσφέρουν οτιδήποτε μπορεί ο καθένας είτε ατομικά είτε συλλογικά και οργανωμένα, μέχρι την Παρασκευή και από ώρες 8.00 έως τις 15.00 καθημερινά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στο ΚΕΠΑΒΙ.

  Ιδιαίτερη ανάγκη όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημ. Πάνου υπάρχει για τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, πάνες για μωρά και ενηλίκους, αλλά και για ζωοτροφές. Ο δήμος Ιωαννιτών βρίσκεται σε επαφή με τον δήμο Μαντουδίου – Λίμνης και Αγίας Άννας στην Εύβοια για τις κατηγορίες των ειδών για τα οποία υπάρχει απόλυτη ανάγκη και προτεραιότητα για αποστολή.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ