Πέμπτη 09.12.2021
More

  Μείωση στα τέλη κυκλοφορίας ζητά το Επιμελητήριο

  Με επιστολή προς τα αρμόδια υπουργεία το Επιμελητήριο Ιωαννίνων ζητά να μειωθούν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021

  Αναλυτικά η επιστολή του Επιμελητηρίου:

  «Αξιότιμοι κ. Υπουργοί,

  Η κρίση που βιώνει η χώρα μας είναι σφοδρή και συνεχιζόμενη, με αποτέλεσμα τα έσοδα του κράτους, να βαίνουν  συνεχώς μειούμενα, ωστόσο  αναγνωρίζετε και εσείς ότι  τα έσοδα των πολιτών-επιχειρηματιών της χώρας βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλό επίπεδο.

  Φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις ετοιμάζονται να «υποδεχτούν» τα Τέλη Κυκλοφορίας για το 2021, ωστόσο, θεωρούμε ότι ειδικά για το 2021  λόγω covid-19  το 2020, θα έπρεπε από μέρους σας να αποσταλούν με αναλογική μείωση λόγω των παρατεταμένων lockdown.

  Θα ήταν λογικό λόγω σημαντικού περιορισμού των μετακινήσεων των οχημάτων κατόχων φυσικών προσώπων και λόγω έως και μηδενικής μετακίνησης των επαγγελματικών οχημάτων, να προχωρήσει το Υπουργείο σας σε μια οριζόντια και αναλογική μείωση στα τέλη του 2021, δείχνοντας πως πραγματικά αντιλαμβάνεται τα οικονομικά προβλήματα που βιώνουν από κάθε άποψη οι Έλληνες πολίτες.

  Έστω και αυτή την ώρα στο παραπέντε της αποστολής τους, θεωρούμε ότι έχετε τη δυνατότητα μέσω των πληροφοριακών συστημάτων να προχωρήσετε στην διόρθωση τους.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ