Τετάρτη 05.10.2022
More

  Μένει στο Ελληνικό το Κλειστό Ξιφασκίας!

  Μετατρέπεται στο 2ο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο της χώρας

  Προσωρινό φρένο, αλλά χωρίς κανείς να είναι βέβαιος, ότι δε θα είναι και οριστικό… χειρόφρενο, τράβηξε από την Κυριακή στην προοπτική μεταφοράς του Κλειστού Ξιφασκίας από το Ελληνικό και τη μεταφορά του στα Ιωάννινα, κάτι για το οποίο έχει δεσμευτεί ο υπ. Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης, με τη σύμφωνη γνώμη μάλιστα του Πρωθυπουργού. Τουλάχιστον αυτό είχε αναφέρει, πριν από λίγες εβδομάδες ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, σε συνέντευξη Τύπου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κυρ. Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

  Το Κλειστό Ξιφασκίας θα μετατραπεί στο 2ο μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο της χώρας, αντίστοιχο με αυτό του Αμαρουσίου, με τις εργασίες διαμόρφωσής του να έχουν ήδη ξεκινήσει, ώστε το συντομότερο δυνατό, να είναι έτοιμο για να λειτουργήσει.

  Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώθηκε επισήμως και από τον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, στον οποίο ανήκει διοικητικά η περιοχή του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, όπου και το Κλειστό Ξιφασκίας,.

  Από την πλευρά της περιφέρειας Ηπείρου δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο είναι σαφές, ότι οι λόγοι διασφάλισης της δημόσιας υγείας με την ταχύτερη δυνατή εκτέλεση των εμβολιασμών, προέχει έναντι κάθε άλλης επιλογής.

  Εκείνο όμως που θα πρέπει να διευκρινιστεί είναι εάν υπάρχει ένας χρονικός ορίζοντας σχετικά με τη λειτουργία του Κλειστού ως εμβολιαστικό κέντρο γιατί ούτως ή άλλως, η μεταφορά είχε ανακοινωθεί, ότι θα γινόταν μετά το τέλος Ιουλίου.

  Σε περίπτωση όμως, που το εμβολιαστικό κέντρο συνεχίσει τη λειτουργία του και τους πολλούς επόμενους μήνες, όπως είναι και το πιθανότερο, τότε η προοπτική της μεταφοράς του στα Ιωάννινα, θα πρέπει μάλλον να αποκλειστεί…

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ