Σάββατο 28.01.2023
More

  Μέτρα για τους επαγγελματίες ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος

  Συνάντησή με τον Αντιδήμαρχο Φ. Βάββα είχαν εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων την Τρίτη στο πλαίσιο της κινητοποίησης στο Δημαρχείο της πόλης, «διεκδικώντας ουσιαστικά μέτρα προστασίας για τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς εμπόρους».

  Σύμφωνα με τον σύλλογο: «Σε αυτή την συνάντηση ο κ. Βάββας δεσμεύτηκε, πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 22/10/2020, θα κατατεθούν μέτρα ελάφρυνσης των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε κλάδους που «πλήττονται από τον COVID-19» με μείωση των δημοτικών τελών με αναδρομική ισχύ από τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα.

  Ελπίζουμε αυτή τη φορά η δημοτική αρχή να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις της, γιατί αντίστοιχες δεσμεύσεις είχαμε πάρει και σε προηγούμενη συνάντηση με την Δημοτική Αρχή τον Μάρτιο, στο πρώτο κύμα της πανδημίας».

  «Συνεχίζουμε την πάλη μας και κλιμακώνουμε τους αγώνες μας για να ικανοποιηθεί το αίτημά μας για πλήρη απαλλαγή όλων των αυτοαπασχολούμενων για 6 μήνες από τα δημοτικά τέλη. Είναι το ελάχιστο μέτρο στήριξης από την πλευρά του Δήμου», καταλήγει.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ