Πέμπτη 13.06.2024
More

  Μια γιορτή που έφερε ξανά το αντάμωμα

  Η ετήσια εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων την Κυριακή στον Προφήτη Ηλία των Μουζακαίων

  Το χαρακτήρα του ανταμώματος μετά από δύο χρόνια που λόγω των συνθηκών, δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί, είχε η γιορτή του κυνηγού, η ετήσια εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Προφήτη Ηλία στην Τ.Κ Μουζακαίων του δήμου Ιωαννιτών.

  Μία εκδήλωση που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την απαρχή της κυνηγετικής σεζόν, με τις χιλιάδες των κυνηγών σε ολόκληρη τη χώρα να είναι με το όπλο παρά πόδα, περιμένοντας την έναρξη της περιόδου θήρας και για τα τριχωτά θηράματα από τις 15 Σεπτεμβρίου.

  Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων, Γιώργος Σαραλιώτης υποδέχθηκε τους εκατοντάδες συμμετέχοντες στην εκδήλωση, παρουσιάζοντας τους στόχους και το όραμα της νέας διοίκησης, ενώ το ΔΣ με απόφασή του απένειμε τιμητικές πλακέτες στους πρώην προέδρους του Συλλόγου για την προσφορά τους.

  Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν, ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ο αντιδήμαρχος Αρ. Παππάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημ. Δημητρίου και ο Ταμίας του ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ Αθαν. Σιώλος, που έδωσε το στίγμα των μεγάλων προκλήσεων της κυνηγετικής οικογένειας ενόψει των αλλαγών και κυρίως εκείνων που έχουν να κάνουν με την εφαρμογή των διατάξεων για τις υποχρεωτικές στειρώσεις των δεσποζόμενων ζώων, με βάση το νομοσχέδιο «Άργος».

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ