Πέμπτη 23.09.2021
More

  Μία γυναίκα τραυματίας από σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ στην παράκαμψη (φωτογραφίες)

  Μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί σε τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή τριών Ι.Χ που σημειώθηκε στον κόμβο της παράκαμψης μεταξύ Καρδαμιτσίων και Ολυμπιάδας.

  Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αλλά και την μαρτυρία του οδηγού του ενός Ι.Χ που κατευθυνόταν από το αεροδρόμιο προς το ΠΓΝΙ, οι φωτεινοί σηματοδότες δε λειτουργούσαν στο σημείο και ο ίδιος προσέκρουσε πλαγιομετωπικά σε Ι.Χ που οδηγούσε μία γυναίκα, η οποία κινούνταν από την Ολυμπιάδα προς τα Καρδαμίτσια.

  Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το πρώτο όχημα, να εκτραπεί της πορείας του, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ που ήταν στη διασταύρωση με κατεύθυνση προς την Ολυμπιάδα για να καταλήξει τελικά εκτός δρόμου.

  Η οδηγός του δεύτερου Ι.Χ διακομίστηκε με σοβαρά τραύματα στο ΠΓΝΙ, ενώ επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσουν την τραυματία οδηγό και να συλλέξουν στοιχεία για την προανάκριση αντίστοιχα. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που βασική αιτία πρόκλησης ενός τροχαίου ατυχήματος στην παράκαμψη των Ιωαννίνων, είναι η μη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ