Τετάρτη 24.07.2024
More

  Μια μεγάλη γιορτή για το δρομικό κίνημα ο 7ος Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων

  Με τη συμμετοχή 1.400 περίπου δρομέων, σε όλους τους αγώνες που ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε ο 7ος Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων.

  Επίκεντρο του αγώνα ήταν η παραλίμνια περιοχή από την πλατεία Μαβίλη μέχρι τη Λιμνοπούλα και από εκεί επιστροφή στο παραλίμνιο, μέχρι τον Κατσικά και την Καστρίτσα και επιστροφή από τον πεζόδρομο – ποδηλατόδρομο. Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 9.30 το πρωί από τον περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη που μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Χάρη Λαζάνη αναφέρθηκαν στη σημασία της υποστήριξης αθλητικών γεγονότων και εκδηλώσεων, όπως ο Ημιμαραθώνιος.

  Ξεχωριστή αναμφίβολα στιγμή ο αγώνας με αμαξίδια με τη συμμετοχή του Συλλόγου «Τρέξε Μαζί μου» με τους εκπροσώπους του Συλλόγου να εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς τη διοργάνωση για την τιμητική πρόσκληση που τους απηύθυνε.

  Επίσης, νωρίς το πρωί στην πλ. Μαβίλη πριν την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου τηρήθηκε και σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, καθώς η 19η Μαΐου είναι Ημέρα Εθνικής Μνήμης για τις 353.000 ψυχές που χάθηκαν, στην πορεία του ξεριζωμού από τις πατρογονικές τους εστίες.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ