Πέμπτη 23.03.2023
More

  Μια συμμαχία όπου δεν περισσεύει κανένας

  Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν το πρωί της Δευτέρας ο νέος πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ Ηπείρου, Γ. Λυκοτραφίτης και ο αντιπρόεδρος, Γ. Τσίγκρος, κάνοντας την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος του Σαββάτου για τα όργανα διοίκησης.

  «Να προχωρήσουμε με διάθεση για προσφορά καλύπτοντας όλες τις προτεραιότητες», είπε ο νέος πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ τμήμα Ηπείρου, Γιάννης Λυκοτραφίτης και συνέχισε, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «από πλευράς μου, ως ΔΕΣΜΗ, να ξεκαθαρίσουμε κάποια ζητήματα για να προκύψουν τα νέα όργανα διοίκησης. Χωρίς ιδιαίτερες κομματικές εξαρτήσεις και χωρίς αποκλεισμούς. Με δεδομένο ότι από το 1984 έχουμε απλή αναλογική είναι μια χρυσή ευκαιρία για συμπορεύσεις. Κάτω από αυτό το πλαίσιο και μέχρι το Μάιο του 2024, πρέπει να υπάρχουν όργανα διοίκησης και συμπράξεις παρατάξεων. Επ’ ουδενί δεν γίναμε μια παράταξη, αλλά είναι μια αρχή. Δεν περισσεύει κανένας. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

  Ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Τσίγκρος, αναφέρθηκε στην συνεδρίαση, λέγοντας ότι η παράταξή του, παρά το μεγάλο ποσοστό, ήταν υπέρ της συνεργασίας. «Έχουμε μια συλλογική διοίκηση με ποσοστό 72%, που αποτελεί ισχυρό ρόλο για τον συνάδελφο μηχανικό. Υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία συνολικά και δεδομένης της απειρίας μας, όσο απαιτείται, θα διοικήσουμε κι εμείς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίγκρος.

   

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ