Σάββατο 13.07.2024
More

  Μιχ. Πλιάκος: Θα παραμείνω Δήμαρχος όλων των πολιτών

  Δήλωση Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου για την επανεκλογή του

  «Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Όλους εσάς, που μας τιμήσατε με την ψήφο σας δίνοντας τη νίκη στην παράταξή μας. Στην παράταξη της δημιουργίας, της προόδου και της ανάπτυξης.

  Ευχαριστώ όμως και όλους όσοι είχατε μια άλλη επιλογή.

  Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους εσάς που υπερασπιστήκατε το δικαίωμά σας να καθορίζετε οι ίδιοι το μέλλον σας καθώς και το μέλλον του τόπου μας, με αξιοπρέπεια και περηφάνια.

  Το εκλογικό αποτέλεσμα μας δικαιώνει, μας κάνει υπερήφανους και ταυτόχρονα μας δημιουργεί επιπλέον ευθύνες καθώς έχουμε βάλει ήδη τον πήχη ψηλά.

  Σας εγγυώμαι πως και σε αυτή τη θητεία θα παραμείνω ο Δήμαρχος όλων των πολιτών.

  Δηλώνω δε, ότι θα είμαι ο εγγυητής της απρόσκοπτης λειτουργίας του Δήμου καθώς και της αναπτυξιακής του πορείας.

  Βάζοντας πάνω από όλα τους δημότες και το καλό του τόπου, χωρίς να χάσουμε ούτε μία μέρα, καλούμε όλες οι υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας, να συστρατευτούν σ’ αυτή μας την προσπάθεια. Δεν περισσεύει κανείς.

  Ζητάμε από τους νέους μας να συμπορευτούν μαζί μας. Γαλουχημένοι από τις αρχές και τις αξίες μας να αποτελέσουν τα στελέχη της επόμενης μέρας διασφαλίζοντας έτσι το ευοίωνο μέλλον του τόπου μας.

  Στα επόμενα πέντε χρόνια ο Δήμος Ζίτσας θα ολοκληρώσει σημαντικά έργα. Θα έχει όλα όσα του αξίζουν. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Όλοι μαζί συνεχίζουμε.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ