Σάββατο 18.09.2021
More

  Μήνυμα αλληλεγγύης από τους αιμοδότες του αθλητισμού

  Τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η ΕΠΣΗΠ

  Οι αιμοδότες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, οι άνθρωποι που στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην περιοχή στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.

  Από σήμερα Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή η ΕΣΠΗΠ σε συνεργασία με το Hall of Brands διοργανώνουν ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία στο κατάστημα στο 6ο χλμ της εθνικής Ιωαννίνων – Αθηνών από τις 14.00 έως τις 20.00. Με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στη χώρα να έχει τραβήξει χειρόφρενο από το φθινόπωρο και το σύνολο των προπονήσεων και διοργανώσεων να έχει ανασταλεί, η αιμοδοσία συνιστά εκτός των άλλων και μία κοινωνική εκδήλωση που θα ξαναφέρει κοντά τους ρομαντικούς του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, όπως ανέφερε εκ μέρους της ΕΠΣΗΠ ο Γεν. Γραμματέας του ΔΣ Παναγ. Δαβής.

  «Αναμένοντας τις αποφάσεις για την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, οι ερασιτέχνες παράγοντες, αθλητές, προπονητές, διαιτητές και σύσσωμο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παρακολουθεί την καθημερινότητα, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που δίνουν μεγάλους αγώνες στα νοσοκομεία. Αντιλαμβανόμενοι την μεγάλη έλλειψη αίματος που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της πόλης μας, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, επιδεικνύουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο, για ακόμη μια φορά με την διοργάνωση ανοικτής εθελοντικής αιμοδοσίας», ανέφερε ο κ. Δαβής.

  Το Hall Of Brands θα προσφέρει για κάθε μία μονάδα αίματος μία μπάλα, ενώ στα σωματεία της ΕΠΣ Ηπείρου, των οποίων τουλάχιστον δύο εκπρόσωποί τους θα συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, θα χορηγήσει 10 μπάλες. Από την πλευρά της, η ΕΠΣ Ηπείρου θα χορηγήσει στα συμμετέχοντα σωματεία της, από μία μπάλα επίσημων αγώνων.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ