Τετάρτη 07.12.2022
More

  Μήνυμα Θ. Μπέγκα για το νέο έτος

  Το μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θ. Μπέγκα, για τη νέα χρονιά.

  «Στο «γύρισμα» της χρονιάς το πρώτο που ευχόμαστε τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά η παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» σε όλους τους δημότες και σ’ όλο τον κόσμο, είναι υγεία και ευτυχία.

  Στους καιρούς που ζούμε το πιο σημαντικό μήνυμα που πρέπει να δώσουμε είναι αισιοδοξία, ελπίδα και αλληλεγγύη, μαζί όμως με τη συνεργασία και τις κοινές προσπάθειες για να προωθήσουμε τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου μας.

  Αυτό που απαιτείται είναι πίστη στις δυνάμεις του τόπου μας και φυσικά τους ανθρώπους του, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να πετύχουν πολλά.

  Άλλωστε, κανένας δεν μας χαρίζεται και κανένας δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη δική μας θέληση, τη γνώση και την αγάπη για τον τόπο μας.

  Αρκεί να πιστέψουμε πως όλοι μαζί έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε τους στόχους μας, όσο υψηλοί κι αν είναι.

  Το 2020 οφείλουμε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε ακόμα πιο δυναμικά αυτά που μας αξίζουν.

  Ζούμε σε ένα τόπο που αν πραγματικά στηριχτεί στις δυνάμεις του μπορεί να ανοίξει τα φτερά του, αφήνοντας μια και καλή πίσω του όλα όσα τον κρατούσαν απομονωμένο, όπως έγινε με το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

  Δύο σπουδαίες “κατακτήσεις” στα χρόνια της δίκης μας διοίκησης στο Δήμο.

  Ζούμε όμως και σε έναν τόπο ευλογημένο, με σπάνια φυσική ομορφιά την οποία οφείλουμε να διαφυλάξουμε.

  Τα προηγούμενα χρόνια εργαστήκαμε εντατικά για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση απαραίτητων έργων που αφορούν στην προστασία του περιβαλλοντικού μας πλούτου.

  Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι αυτή που, βασισμένη στη δουλειά που παραδώσαμε, θα προχωρήσει με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων για την θωράκισή του.

  Κλείνοντας, πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι κάθε χρονιά έρχεται μόνο μια φορά.

  Ζήστε την στο έπακρο και κάντε την κάθε στιγμή να μετράει.

  Ευτυχισμένο το 2020»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ