Τρίτη 04.10.2022
More

  Μηνύματα από τους Δημάρχους της Ηπείρου

  Στο εορταστικό μήνυμα του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, αναφέρεται:

  «Σε λίγες ημέρες αποχαιρετούμε μία ακόμη δύσκολη χρονιά που υπό την σκιά της πανδημίας, δοκίμασε τις αντοχές μας, αλλά και την αλληλεγγύη μας.

  Απευθυνόμενος σε εσάς, εύχομαι από καρδιάς η νέα χρονιά να απαιτήσει λιγότερες θυσίες από όλους μας. Να βρει το κάθε σπιτικό με υγεία και δύναμη για να καταφέρει ο καθένας από εμάς, η κάθε οικογένεια τους στόχους της.  Ο Δήμος μας, όπως κάνει σταθερά όλα τα τελευταία χρόνια, θα συνεχίσει να παράγει μετρήσιμο έργο για όλη την κοινωνία. Στην οικονομία, τις υποδομές, την καθημερινότητα. Πέρα από τις δυσκολίες, πέρα από την αγωνία της επιβίωσης, είμαι βέβαιος πως Δήμος και δημότες, εσείς και εμείς μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο τη ζωή μας»

  Το μήνυμα των Χριστουγέννων του Δημάρχου Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλου, αναφέρει:

  «Τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων με τα συναισθήματα ελπίδας, αισιοδοξίας κι αγάπης για τον συνάνθρωπο να κυριαρχούν, ας κάνουμε την προσφορά δύναμη της κοινωνίας μας, για έναν κόσμο καλύτερο, ειρηνικό κι αδελφωμένο.

  Εύχομαι ολόψυχα στον καθένα ξεχωριστά και στις οικογένειές σας, οι φετινές γιορτές να επουλώσουν κάθε πληγή της χρονιάς που εκπνέει και να αποτελέσουν την αφετηρία μιας νέας ανέφελης περιόδου, γεμάτης με Υγεία, Δύναμη, Χαρά και Δημιουργικότητα».

  Στο ευχετήριο χριστουγεννιάτικο μήνυμα τουΔημάρχου Πρέβεζας  Νικόλαου Γεωργάκου, αναφέρεται μεταξύ άλλων:

  «Εύχομαι ολόκαρδα προς όλους σας, καλά ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ανθρωπιά!

  Ευχές που πηγάζουν από το υπέρλαμπρο φως του άστρου της γεννήσεως, όπου μπροστά του και μπροστά στη Φάτνη γινόμαστε όλοι μας μικρά παιδιά, όπως και γίναμε πρόσφατα στο άναμμα του υψηλότερου φυσικού Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Ήπειρο από το Δήμο μας.

  Το μήνυμα ελπίδας και χαράς της ζωής των γιορτών αυτών, διαχέεται δυναμικά και με ζεστασιά στις καρδιές προς όλη την ανθρωπότητα δίχως κριτήρια και διαχωρίσεις διότι η αγάπη και η ζεστασιά των Χριστουγέννων απλώνει παντού, αδιάκριτα και μας σκεπάζει με τη γαλήνη και την ομορφιά όπως το χιόνι σκεπάζει προσφέροντας την ομορφιά στην πλάση.

  Τα Χριστούγεννα  μας εμπνέουν και μας τονίζουν τη σπουδαιότητα της προσφοράς και της φροντίδας στο συνάνθρωπο δίχως καμία διάκριση και επιλογή, όπως το μήνυμα της ημέρας αναβλύζει μέσα από τον πλούτο της απλότητας και τη δύναμη της ταπεινότητας και μας καλούν να το κάνουμε πράξη κάθε στιγμή, κάθε ημέρα και κάθε χρόνο στη ζωή μας».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ