Πέμπτη 25.07.2024
More

  Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: Παραίτηση Κυρίτση λόγω διαφορετικής πολιτικής κουλτούρας

  Την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων ανακοίνωσε ο Κ. Κυρίτσης.

  Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κυρίτσης:

  «Μετά το πέρας των αυτοδιοικητικών περιφερειακών εκλογών, απευθύνω θερμά ευχαριστήρια καθώς και  την ευγνωμοσύνη μου για την αμέριστη συμπαράσταση και την ελεύθερη βούλησή τους, στους 1.143 πολίτες της Π.Ε. Ιωαννίνων που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

  Ωστόσο, υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στα Ιωάννινα. Μια απόφαση που προέκυψε λόγω και της διαφορετικής πολιτικής κουλτούρας η οποία υιοθετείται από συγκεκριμένους «συντρόφους» μου.

  Όλη αυτή την περίοδο υπήρξαν συμπεριφορές απαράδεκτες και αντίθετες με τις αρχές και τις αξίες μου και οι οποίες προέρχονταν από την ηγεσία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ και κάποια μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής αλλά και από εξωγενείς παράγοντες που ουσιαστικά μεθόδευσαν και πριμοδότησαν συγκεκριμένους υποψηφίους. Η πραγματικότητα αυτή κάθε άλλο παρά συνέβαλε στη δίκαιη και ίση μεταχείριση των υποψηφίων που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της περιφερειακής παράταξης με επικεφαλής τον Στέφανο Ζούμπα τον οποίο εκτιμώ.

  Ως εκ τούτου και με δεδομένη την πίστη μου στη διαφάνεια, στην ενότητα και στην εντιμότητα, παραμένω μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ν. Ιωαννίνων θέση που κατέχω με την ψήφο των μελών του κινήματος αλλά αποχωρώ από τη θέση του εκπροσώπου τύπου.

  Θέλω να πιστεύω ότι ως κίνημα θα καταδικάσουμε και θα εξαλείψουμε στο μέλλον ανάλογα φαινόμενα και ότι πραγματικοί σύντροφοι και συντρόφισσες θα συστρατευτούν στην κατεύθυνση της ισονομίας και της δημοκρατικής συμπεριφοράς και μακριά από αγκυλώσεις και μεθοδεύσεις που οδήγησαν στο παρελθόν το ΠΑΣΟΚ σε συρρίκνωση ποσοστών

  Θα παραμείνω πολιτικά και κοινωνικά ενεργός όπως άλλωστε έχω αποδείξει χρόνια τώρα με προτάσεις και θέσεις για μια Ήπειρο που θεωρώ ότι πέντε ακόμη χρόνια θα βρίσκεται στον πάγο και την απομόνωση.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ