Κυριακή 21.07.2024
More

  Να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

  Όχι έναν, αλλά πολλούς και μάλιστα σπουδαίους λόγους να επιλέξουν στο μηχανογραφικό τους μία από τις σχολές και ένα από τα τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχουν οι υποψήφιοι φοιτητές που ήδη από την Τρίτη και μέχρι τις 18 Ιουλίου μπορούν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους, δηλώνοντας τις σχολές που τους ενδιαφέρουν.

  Το παραπάνω υποστηρίζει η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Άννα Μπατιστάτου που σε δηλώσεις της στα τοπικά μέσα, το πρωί της Τετάρτης, μαζί με τις ευχές στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών, απευθύνθηκε σε όλους, καλώντας τους να επιλέξουν τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, παραθέτοντας μερικά από τα πλεονεκτήματα του τοπικού ΑΕΙ.

  «Θα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι φοιτητές ότι το Πανεπιστήμιο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών όχι μόνο από τα Γιάννενα και την Ήπειρο αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι ένα συμπεριληπτικό Πανεπιστήμιο που δίνει την ευκαιρία της αλληλεπίδρασης με φοιτητές και γνωστικά αντικείμενα άλλων τμημάτων ακριβώς λόγω των πρωτοποριακών προγραμμάτων σπουδών. Έχουν μία μεγάλη ευκαιρία οι φοιτητές να γνωρίσουν τη χαρά της επιστήμης και της έρευνας με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων να κατατάσσεται διεθνώς σε μία από τις υψηλές θέσεις στην έρευνα.

  Υπάρχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον και στις τρεις πόλεις και μία ασφαλής και φιλική καθημερινότητα που εξασφαλίζει μία εξαιρετική φοιτητική ζωή.

  Να γνωρίζουν επίσης οι αυριανοί φοιτητές ότι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων συμμετέχει στη συμμαχία ευρωπαϊκών πανεπιστημίων κάτι που σημαίνει ότι οι μισοί και πλέον φοιτητές του θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ένα από τα επτά πανεπιστήμια του εξωτερικού τα οποία συμμετέχουν επίσης και για τη διδασκαλία και για την έρευνα αλλά ακόμη και για την επαφή με την τοπική κοινωνία.

  Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να επιλέξουν ένα πανεπιστήμιο με βαθιές ρίζες στην Ήπειρο αλλά ανοιχτό σε ολόκληρο τον κόσμο», ανέφερε η κα Μπατιστάτου.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ