Παρασκευή 16.04.2021
More

  Να εξασφαλιστεί ο οδοντιατρικός εξοπλισμός εν μέσω πανδημίας

  Τηλεδιάσκεψη με τους βουλευτές Ιωαννίνων πραγματοποίησε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων το απόγευμα της Τετάρτης.

  Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση που τους απευθύνθηκε. Παρόντες ήταν εκ μέρους της Ν.Δ. ο Γ. Αμυράς, ο Σ. Καλογιάννης, η Μ. Κεφάλα, ο κ. Νταβώνης (εκ μέρους του κ. Κ. Τασούλα) και η Μ. Τζούφη, εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

  Τον Οδοντιατρικό Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, Δ. Κήττας, η Γ. Γραμματέας, Β. Πασιά, ο Αντιπρόεδρος, Ν. Σουτόπουλος, ο Ταμίας, Γ. Παπανικολάου, ο Ειδικός Γραμματέας, Χ. Τσάντος και το μέλος του Δ.Σ., Αχ. Τόπουλος.

  Οι εκπρόσωποι του Ο.Σ.Ι. ενημέρωσαν τους βουλευτές για την άσκηση της οδοντιατρικής στην περίοδο της πανδημίας. Τονίστηκε πως προϋπόθεση για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των έκτακτων και επώδυνων περιστατικών, μέχρι τη λήξη της κρίσης, είναι η προμήθεια των οδοντιάτρων σε υλικό αυξημένης προστασίας.

  Προς αυτή την κατεύθυνση, υπήρξε ομόφωνη η αναγκαιότητα καταβολής κάθε δυνατής προσπάθειας για την εξασφάλιση του απαραίτητου οδοντιατρικού εξοπλισμού που βρίσκεται σε έλλειψη.

  Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με προτάσεις για την επάνοδο στην κανονική ροή της λειτουργίας των οδοντιατρείων και τη μελλοντική θωράκιση του κλάδου με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που θα εξασφαλίζει την ασφαλέστερη άσκηση του επαγγέλματος για οδοντιάτρους και ασθενείς.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ