Κυριακή 27.11.2022
More

  Να παραδώσει την έδρα του ο Φίλιππας Τσουμάνης

  Την έδρα πίσω ζητά από τον Φίλιππα Τσουμάνη η μέχρι πρότινος παράταξή του στο δημοτικό συμβούλιο.

  Σε κοινή συνεδρίαση γραμματείας και δημοτικής ομάδας της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» με επικεφαλής τον Θωμά Μπέγκα συζητήθηκε το θέμα της ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού σύμβουλου, Φίλιππου Τσουμάνη, μετά την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και την κοινοποίησή της στα συλλογικά όργανα της παράταξης.

  Όπως αναφέρει η παράταξη:

  «Ο κ. Τσουμάνης αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της παράταξης, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ στις δύο δημοτικές περιόδους που η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» διοίκησε το Δήμο. Ο ίδιος αποφάσισε για δικούς του λόγους να ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική ομάδα της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», και να αποχωρήσει από τη γραμματεία της, όπως αναφέρει στην επιστολή του.

  Πεποίθηση όλων μας είναι ότι γεγονότα σαν κι αυτό το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να σφυρηλατήσουν την ενότητα της παράταξής μας.

  Η  πολιτική δεοντολογία επιτάσσει στον κ. Τσουμάνη να παραδώσει την έδρα του στην παράταξη με την οποία εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές».

  Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», «η μεγάλη παράταξη του Δήμου Ιωαννιτών συνεχίζει με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στον τόπο έχοντας σαν παρακαταθήκη το έργο που έχει επιτελέσει τα προηγούμενα χρόνια», καταλήγει.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ