Πέμπτη 28.05.2020
More

  Νέα γραφεία και νέοι στόχοι για τη ΔΗΑΝΕΤΑΙ

  Στην ενίσχυση του αναπτυξιακού χαρακτήρα της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Ακινήτων Ιωαννίνων (ΔΗ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Ι.), στοχεύει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μέσα από δράσεις και συνεργασίες που θα αναπτυχθούν.

  Για να επιτευχθεί αυτό, κρίθηκε απαραίτητη η μεταστέγαση της Εταιρείας σε νέο γραφείο, όπου το Δ.Σ., συνεργάτες της Εταιρείας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορούν να χρησιμοποιούν για τη συζήτηση και επίλυση ζητημάτων που αφορούν τη ΔΗ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Ι..Το νέο γραφείο βρίσκεται στην οδό Κωλέττη 4Γ και λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι (τηλέφωνα επικοινωνίας: 26510 83451-83452).

  Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Ι. κ. Νικόλαος Σιορόκας, «Προτεραιότητα για το νέο Δ.Σ. αποτελεί όχι μόνο η διαχείριση ακινήτων, αλλά και η ανάπτυξη της Εταιρείας, με σκοπό την παραγωγή έργου προς όφελος των δημοτών. Στόχος μας είναι να βελτιωθεί η λειτουργία της και η αποδοτικότητά της, ώστε η Εταιρεία να μετατραπεί σε πολύτιμο αναπτυξιακό εργαλείο».

  Το απόγευμα της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε στο νέο γραφείο, με πρωτοβουλία του Δ.Σ., συνάντηση γνωριμίας, παρουσία του δημάρχου Ιωαννιτών κ. Μωυσή Ελισάφ, του γενικού γραμματέα του δήμου κ. Βασίλη Ζωγράφου, αντιδημάρχων, του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Παπαγεωργίου, επικεφαλής των παρατάξεων και δημοτικών συμβούλων.

  Μένουμε Σπίτι

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Τα νοσοκομεία της Ηπείρου στη νέα 3η ΥΠΕ με έδρα τα Ιωάννινα- “Σπάει” η 6η ΥΠΕ

  Ιδρύεται νέα Υγειονομική Περιφέρεια στην οποία θα υπάγονται πλέον τα νοσοκομεία της Ηπείρου, τα οποία μέχρι σήμερα ανήκαν στην 6η ΥΠΕ με έδρα την Πάτρα. Η νέα 3η ΥΠΕ θα έχει τα όρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας και έδρα τα Γιάννενα.

  Πρόεδρος της ΕΤΑΔ ΑΕ ο Αντώνης Μπέζας

  Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. αναλαμβάνει ο Αντώνης Μπέζας, πρώην βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Οικονομικών.

  Μνημόνιο συνεργασίας με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ υπέγραψε ο Δήμος Ιωαννιτών

  Πρωτόκολλο συνεργασίας με την Ύπατη Αρμοστεία ΟΗΕ υπέγραψε ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ και ο εκπρόσωπος της Ύπατης αρμοστείας.

  Στην ανεργία, 17 καθαρίστριες του ΠΓΝΙ, μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας

  Αγωνιώδη έκκληση να βρεθεί λύση έστω την ύστατη στιγμή και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, απευθύνουν 17 εργαζόμενες καθαρίστριες στο ΠΓΝΙ

  Στα Γιάννενα το Σάββατο ο Γ.Γ Τουρισμού Κων. Λούλης

  Σύσκεψη με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης στην Ήπειρο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου, παρουσία του Γεν. Γραμματέα του υπ. Τουρισμού Κων. Λούλη.

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.