Τρίτη 24.05.2022
More

  Ο Νίκος Κατσακιώρης Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

  Ο Νίκος Κατσακιώρης είναι ο νέος διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

  Το όνομά του ακουγόταν εδώ και καιρό και τελικά τα σενάρια επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Νίκος Κατσακιώρης είναι και επισήμως ο νέος διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας.

  Η σχετική απόφαση του υπουργείου Υγείας δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

  Ο νέος διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών με μεταπτυχιακά στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Κατάγεται από το Αγρίνιο και στο παρελθόν έχει διατελέσει διοικητής στο Νοσοκομείο Άρτας.

  Ο απερχόμενος διοικητής του ΠΓΝΙ, Βασίλης Τσίκαρης, φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά όλους με όσους συνεργάστηκε λέγοντας ότι κλείνει για εκείνον «ένας σημαντικός κύκλος. Η πιο μεγάλη εμπειρία στη ζωή του». Ο Βασίλης Τσίκαρης μαζί με τον αναπληρωτή διοικητή, Κώστα Χολέβα, κλήθηκαν να διαχειριστούν πολλές δύσκολες καταστάσεις με τελευταία αυτή της πανδημίας του κορωνοϊού με το Πανεπιστημιακό να είναι κέντρο αναφοράς και να καταφέρνει να φέρει εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες αποστολές.

  «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τη συνεργασία, για την ανταπόκριση όταν ζητήθηκε η βοήθειά τους. Πολιτικούς, θεσμικούς παράγοντες, οι οποίοι λειτουργούσαν ως παράγοντες επίλυσης και όχι δημιουργίας προβλημάτων. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους», ανέφερε ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στο δύσκολο έργο της διοίκησης του Πανεπιστημιακού με προτεραιότητα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας.

  Ο κ. Κατσακιώρης θα ορκιστεί την Δευτέρα στην έδρα της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα και την Τρίτη αναμένεται να πάει στο Πανεπιστημιακό όπου θα τον ενημερώσει ο απερχόμενος διοικητής ώστε στη συνέχεια να αναλάβει τα καθήκοντά του.

  Στη θέση τους παραμένουν ο αναπληρωτής διοικητής Κώστας Χολέβας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς δεν έχει κινηθεί καμία σχετική διαδικασία.

  Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι τον κ. Τσίκαρη ευχαρίστησε και δημόσια ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης για την συνεργασία που είχαν λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «η Περιφέρεια ήταν πάντα κοντά στο νοσοκομείο».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ