Πέμπτη 13.05.2021
More

  Οι χειροποίητες λαμπάδες είναι αλλιώς

  Πολλοί κααταναλωτές προτιμού χειροποίητες κατασκευές

  Το Πάσχα είναι προ των πυλών και ανεξάρτητα από την κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, λίγο ή πολύ, θα αναζητήσουμε και φέτος λαμπάδες για τα βαφτιστήρια αλλά και για τα μέλη της οικογένειάς μας.

  Η αγορά έχει κατακλυστεί από λαμπάδες του εμπορίου αλλά πάντα ξεχωρίζουν οι χειροποίητες που είναι φτιαγμένες με μεράκι, αγάπη και απευθύνονται σε πολλές ηλικίες και γούστα.

  Με πολλά χρώματα, ευφάνταστα σχέδια, ζωγραφιές, αξεσουάρ και μικροαντικείμενα που βγαίνουν και μπορείς να τα κρατήσεις. Λαμπάδες λυτές ή και πιο εντυπωσιακές.

  Η Αλέκα Βακαλοπούλου, έμπορος, διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια κατάστημα αξεσουαρ και τις τελευταίες ημέρες ασχολείται αποκλειστικά με την διακόσμηση των λαμπάδων που η ίδια διαθέτει στο κατάστημά της.

  Οι λαμπάδες αλλά και τα διακοσμητικά αυγά κερδίζουν την ματιά και την προσοχή του πελάτη καθώς μονοπωλούν τα ράφια.

  Η κίνηση ακόμη είναι υποτονική αλλά αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αυξηθεί μιας και προς το τέλος της εβδομάδας γίνονται οι επισκέψεις στα βαφτιστήρια.

  «Είναι μια περίεργη περίοδος αυτή που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας. Ωστόσο, και παρά τις συνθήκες, ο κόσμος θα βγει για να αγοράσει τα αναγκαία» λέει η κα. Βακαλοπούλου.

  Καλύτερα χειροποίητες

  Το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας, δεκάδες είναι οι καταναλωτές που επιλέγουν να διαλέξουν μέσα από ηλεκτρονικές σελίδες την λαμπάδα, ενώ άλλοι την παραγγέλνουν ανάλογα με το δικό τους γούστο και στυλ. «Ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και αρκετοί πελάτες μας παραγγέλνουν τις λαμπάδες που θέλουν, τις φτιάχνουμε και έπειτα έρχονται και τις παραλαμβάνουν. Εγώ, πάντως προτιμώ την προσωπική επαφή με τον πελάτη και εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό και να επιστρέψουμε σε αυτό που γνωρίζαμε και αρέσει και στον κόσμο» καταλήγει η κα. Βακαλοπούλου.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ