Τρίτη 01.12.2020
More

  Οι επιπτώσεις της πανδημίας στην πτηνοτροφία- «Όχι» μείωση προσωπικού και αμοιβών από την «ΠΙΝΔΟΣ»

  Οι επιπτώσεις από την πανδημία του covid-19 στον κλάδο της πτηνοτροφίας συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη που είχε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΠΙΝΔΟΣ», Α. Δημητρίου με την υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

  Τηλεδιάσκεψη είχε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΠΙΝΔΟΣ», Α. Δημητρίου με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, Γ. Στρατάκο, όπου τέθηκαν και συζητήθηκαν οι επιπτώσεις από την πανδημία του covid-19 στον κλάδο της πτηνοτροφίας.

  Ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στην μείωση της κατανάλωσης από 15 Μαρτίου μέχρι σήμερα, η οποία φτάνει έως και 30%, στις επιπτώσεις που έχει αυτό για τον Συνεταιρισμό και τους παραγωγούς και στις προβλέψεις για τους επόμενους μήνες. Τέλος, πρότεινε μια σειρά μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων και των παραγωγών.

  Η Υφυπουργός κα. Αραμπατζή δεσμεύτηκε να εξετάσει τα θέματα που άπτονται άμεσα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και να προωθήσει τα υπόλοιπα στα αρμόδια Υπουργεία. Ζήτησε να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας και να μην επιρρίψει ο Συνεταιρισμός τα βάρη στους παραγωγούς.

  Ο κ. Δημητρίου δεσμεύτηκε ότι ο Συνεταιρισμός δεν θα μειώσει το προσωπικό και τις σημερινές του αμοιβές και δεν θα μειώσει τις τιμές που απολαμβάνουν οι παραγωγοί, όπως έκαναν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, όπου η μείωση φθάνει έως και το 50% του εισοδήματος τους. Η ζημιά από τον covid-19 θα επιβαρύνει τον Συνεταιρισμό με μείωση των κερδών της χρήσης 2020.

  Η κα. Αραμπατζή ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και δεσμεύτηκε σύντομα να επανέλθει.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τις γιορτές

  Την Παρασκευή αναμένεται το μήνυμα του πρωθυπουργού

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου

  Πέτσας: Και να ανοίξει η εστίαση, νυχτερινή διασκέδαση δεν θα υπάρχει

  Θα χρειαστεί λίγος χρόνος, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

  Ανοίγει ο δρόμος για τον άξονα Άκτιο – Αμβρακία

  Μια ακόμα ευκαιρία για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Άκτιο- Αμβρακία, ένας δρόμος που μπορεί να δώσει αναπτυξιακή ώθηση στην Ήπειρο

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.