Παρασκευή 02.06.2023
More

  ΟΚΠΑΠΑ: «Η διαχείριση του άγχους στην Τρίτη Ηλικία»

  Συνάντηση με τους νεοεκλεγέντες εκπροσώπους των μελών των Κ.Α.Π.Η. που προέκυψαν στις πρόσφατες εκλογές

  Χτες ,Τρίτη, στον χώρο του 2ου ΚΑΠΗ, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου, Δημ. Πάνου, της Διευθύντριας Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Σοφίας Τζιοβάρα, του Προϊσταμένου των Κ.Α.Π.Η., Κατσάνου Νικ. με τους νεοεκλεγέντες εκπροσώπους των μελών των Κ.Α.Π.Η. που προέκυψαν στις πρόσφατες εκλογές.

  Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται στην ομαλή λειτουργία των Κ.Α.Π.Η. και στην υλοποίηση δράσεων για τα μέλη.

  Μια από τις δράσεις, που θα πραγματοποιηθεί  άμεσα και θα υλοποιηθεί από το Κέντρο Κοινότητας του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», είναι και τα βιωματικά σεμινάρια για τα  μέλη των Κ.Α.Π.Η. με θέμα: «Η διαχείριση του άγχους στην Τρίτη Ηλικία».

  Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση των μελών για τον εντοπισμό εκείνων των παραγόντων που προκαλούν το άγχος, καθώς και η διεύρυνση των γνώσεων, των τεχνικών και των εργαλείων για τον καλύτερο έλεγχο των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων που προκαλεί.

  Τα βιωματικά σεμινάρια θα διεξαχθούν από τους Ψυχολόγους του Κέντρου Κοινότητας την κα. Αρκουμάνη Φερενίκη και την κα. Πανταζή Ελένη.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ