Δευτέρα 28.11.2022
More

  ΟΚΠΑΠΑ -Συνάντηση με τη Νευρολογική κλινική του ΠΓΝΙ

  Η συνεργασία του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» με το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και την Νευρολογική κλινική του ΠΝΙ είναι εξαιρετικά σημαντική

  Σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών, συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία της Νευρολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

  Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο καθηγητής Νευρολογίας & Διευθυντής της Νευρολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κος Κονιτσιώτης Σπυρίδων, η Επίκουρη καθηγήτρια της Νευρολογικής κλινικής κα. Μαρκούλα Σοφία, καθώς και η Νευρολόγος- επιστημονική συνεργάτης της Νευρολογικής κλινικής κα. Σιαράβα Ελευθερία.

  Την αντιπροσωπεία της Νευρολογικής κλινικής υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κος Πάνου Δημήτριος, η Προϊσταμένη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης κα Τζιοβάρα Σοφία και η Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Άνοιας του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κα Τσιώτση Ευθαλία.

  Το κύριο θέμα της συνάντησης ήταν το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών και της Νευρολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου έπειτα από εποικοδομητικό διάλογο συμφωνήθηκε  να πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ενέργειες:

  ·   Αξιολόγηση των ήδη υπαρχόντων φακέλων του Συμβουλευτικού Σταθμού και η περαιτέρω παραπομπή τους.

  ·   Έλεγχος και Αξιολόγηση του πληθυσμού των ΚΑΠΗ και του ΚΗΦΗ του Δήμου Ιωαννιτών για καταγραφή των προβλημάτων άνοιας στην Τρίτη Ηλικία.

  Η συνεργασία αυτή του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών με το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και την Νευρολογική κλινική του ΠΝΙ είναι εξαιρετικά σημαντική διότι θα στηρίξει τους ωφελούμενους που απευθύνονται στον Συμβουλευτικό μας Σταθμό αλλά και γενικότερα τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας του Δήμου μας και θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ