Πέμπτη 04.03.2021
More

  Ολοκληρώνεται η αντικατάσταση του φωτισμού στο Πανηπειρωτικό

  Ολοκληρώνεται η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων στον χώρο του αθλητικού κέντρου του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου

  Στην τελική ευθεία μπαίνει η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων στον χώρο του αθλητικού κέντρου του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου, μια μεγάλη παρέμβαση που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020.

  Η τοποθέτηση των νέων led φωτιστικών σωμάτων έγινε με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες άθλησης αλλά και εξοικονομώντας πόρους.

  Πρόκειται για μια παρέμβαση που με την ολοκλήρωσή της, τις επόμενες ημέρες, θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για αθλητές και πολίτες που αθλούνται και γυμνάζονται εκεί, ενώ αναβαθμίζει σημαντικά τον χώρο.

  Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του φωτισμού στην χωμάτινη διαδρομή του Πανηπειρωτικού και το επόμενο διάστημα νέα φωτιστικά σώματα, τοποθετούνται στην ασφάλτινη περιμετρική διαδρομή, στο Διοικητήριο, αλλά και σε διάφορα σημεία, εντός του Πανηπειρωτικού.

  Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας, σε γραπτή του δήλωση επισημαίνει πως το επόμενο βήμα είναι η αντικατάσταση των φωτιστικών και στα εξωτερικά γήπεδα, ενώ προτεραιότητα της Επιτροπής, παραμένει πάντα η συνεχής προσπάθεια αναβάθμισης όλων των αθλητικών χώρων.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ