Πέμπτη 25.07.2024
More

  Ορκίζονται οι δήμαρχοι και τα νέα δημοτικά συμβούλια

  Τις επόμενες ημέρες ορκίζονται τα νέα δημοτικά συμβούλια και οι νέοι δήμαρχοι.

  Ο Δήμος Ιωαννιτών

  Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου θα γίνει η ορκωμοσία του νέου δημάρχου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των συμβουλίων δημοτικών κοινοτήτων και των προέδρων δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών.

  Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΓΑΚ- Ιστορικό Αρχείο- Μουσείο Ηπείρου (Σουφαρί Σαράι).

  Ο Δήμος Πωγωνίου

  Η Τελετή Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πωγωνίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 5μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου.

  Ο Δήμος Ζηρού

  Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ζηρού στη Φιλιππιάδα η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Γιώργου Ζυγούρη και των νεοεκλεγέντων Συμβούλων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζηρού.

  Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων

  Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα τελεστεί η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων Νικόλαου Βαΐτση, των δημοτικών συμβούλων και των προέδρων και μελών των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.  Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων στα Πράμαντα. Την ορκωμοσία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ