Σάββατο 16.01.2021
More

  Παράταση στις αιτήσεις για την οικονομική ενίσχυση επιχειρήσεων

  Επιστολή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για τις πληγείσες επιχειρήσεις

  Την εκ νέου παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής φακέλων ένταξης των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Ηπείρου», ζητά με σχετική επιστολή το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

  Όπως αναφέρει αναλυτικά:

  «Κύριε Περιφερειάρχα,

  Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας επισημάνουμε την ανάγκη παράτασης εκ νέου  της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής  φακέλων  ένταξης των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Ηπείρου» τουλάχιστον μέχρι και την 15η Δεκεμβρίου 2020.

  Θεωρούμε ως αυτονόητη την πράξη σας για την παραπάνω παράταση την στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε γενικό lockdown έως 30/11/2020 και υπολειτουργεί μεγάλο σύνολο υπηρεσιών, η αξιολόγηση των φακέλων έχει παραταθεί για τις 30/06/2020 και το γραφειοκρατικό σκέλος της υποβολής είναι δαιδαλώδες.

  Ταυτόχρονα  οι επιχειρηματίες, τα φοροτεχνικά-λογιστικά γραφεία καθώς και τα μελετητικά γραφεία, δεν δύναται να ολοκληρώσουν τις εργασίες για την κατάθεση των φακέλων λόγω υψηλού φόρτου εργασίας από τρέχοντα προγράμματα καθώς και από πράξεις λογιστικού αντικειμένου για τους επιχειρηματίες πελάτες τους.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Ποια καταστήματα ανοίγουν τη Δευτέρα – Μέτρα και περιορισμοί

  Αναλυτικά τα μέτρα για το άνοιγμα του λιανεμπορίου τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου σε όλη τη χώρα παρουσίασαν οι Ν. Χαρδαλιάς και Αδ. Γεωργιάδης

  Πέντε νέα κρούσματα στα Ιωάννινα

  Οι τελευταίες ανακοινώσεις από τον ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας

  «Ναι» λοιμωξιολόγων στο άνοιγμα του λιανεμπορίου

  Τι ανοίγει από Δευτέρα, με click away, click in shop και SMS στο 13033

  Σε επιφυλακή για την κακοκαιρία ο Δήμος Ιωαννιτών

  Προετοιμασία για την κακοκαιρία- Διανομή αλατιού

  Στα 500 ευρώ το πρόστιμο παράλληλα με το άνοιγμα της αγοράς

  Ο πρωθυπουργός προανήγγειλλε αύξηση του προστίμου από τα 300 στα 500 ευρώ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.