Τρίτη 18.06.2024
More

  Περιοδεία κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων με Κ. Μπάρκα και Π. Κουρουμπλή

  Στο κέντρο, στην αγορά και στην παραλίμνια περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων περιόδευσε την Κυριακή 28 Απριλίου το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.Ιωαννίνων με τη συμμετοχή του βουλευτή Πρέβεζας και Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Κώστα Μπάρκα.

  Το κλιμάκιο με επικεφαλής τον συντονιστή της Ν.Ε.Βασίλη Οικονόμου και την αν.συντόνίστρια Ελένη Κολοκούρη , συνόδευσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

  Στην περιοδεία, εκατοντάδες συμπολίτες ήρθαν σε επικοινωνία με τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καταφανώς ικανοποιημένοι από την παρουσία και την προώθηση των αιτημάτων και προβλημάτων τους,όπως το θέμα της ακρίβειας που πλήττει όλο και περισσότερα νοικοκυριά,αλλά και της οριστικής διάλυσης του ΕΣΥ που προωθεί η κυβερνηση του Κ.Μητοτάκη.Το ότι το 27 % των Ελλήνων και Ελληνίδων βρίσκεται στο όριο της φτώχειας είναι πλέον γεγονός.

  Εν όψει των  επερχόμενων Ευρωεκλογών ,οι συμπολίτες και συμπολίτισες επικρότησαν το έργο των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωπαικό κοινοβούλιο και στα θέματα θεσμών και διαφάνειας ,όσο και στο θέμα των Τεμπών που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε σε όλη την Ευρώπη.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ