Κυριακή 27.09.2020
More

  Πιλοτική συμμετοχή του νομού Ιωαννίνων στην τηλεδιδασκαλία

  Για την ενεργοποίηση των ψηφιακών εργαλείων, που θα επιτρέψουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία, μίλησε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Ηπείρου, Κ. Καμπουράκης.

  «Έχουμε στείλει για κάθε νομό και για κάθε σχολείο ανά νόμο την αντίστοιχη ομάδα υποστήριξης. Ο νομός Ιωαννίνων είναι ο πρώτος που θα λάβει σχετική οδηγία ενημέρωσης. Θα μας δοθούν πληροφορίες για το πώς θα γίνει η εκπαίδευση και φυσικά πώς θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα. Η ενημέρωση θα γίνεται διαδικτυακά προς όλες τις ομάδες και όλους τους εμπλεκόμενους. Πιλοτικά συμμετέχουμε κι εμείς μαζί με άλλους 16 νόμους. Η επικοινωνία με το υπουργείο Παιδείας είναι συνεχής και η πληροφόρηση διαχέεται. Θα ξεκινήσουμε με την Γ’ λυκείου και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στις αλλαγές των υπόλοιπων τάξεων», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καμπουράκης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Ανοιχτές προοπτικές για την επέκταση και εκτός Ηπείρου

  H Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου εμφανίζεται έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα για την επέκτασή της και εκτός των γεωγραφικών ορίων της Ηπείρου.

  Διασπορά κρουσμάτων σε ορεινό χωριό των Ιωαννίνων- Αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

  Ανησυχία προκαλεί η ιχνηλάτηση των κρουσμάτων των Ιωαννίνων, που παρουσιάζουν αυξητική τάση τις τελευταίες ημέρες

  315 νέα κρούσματα- Έξι στα Ιωάννινα

  315 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

  Ψυχρό μέτωπο: Στην Ήπειρο οι μέγιστες βροχοπτώσεις

  Ένα ψυχρό μέτωπο, που διασχίζει την Ελλάδα από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προκαλεί βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, στα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά  

  Πλημμύρισαν δρόμοι και υπόγεια στα Λακκώματα

  Πλημμύρισαν υπόγεια πολυκατοικιών και καταστημάτων από τη σφοδρή βροχόπτωση

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.