Πέμπτη 28.05.2020
More

  Πλεονέκτημα στην αγορά για τα μέλη των ΚΑΠΗ

  Μία νέα συνεργασία με στόχο τη βοήθεια των μελών των ΚΑΠΗ του δήμου Ιωαννιτών, που υπολογίζονται περίπου σε 2000 εγκαινιάζουν το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και ο ΟΚΠΑΠΑ.

  Το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων, Δημ. Δημητρίου και Δημ. Πάνου, αντίστοιχα, στην οποία παρουσιάστηκε η στόχευση της παρέμβασης, με κύριο γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία απέναντι στην τρίτη ηλικία.

  Όπως ανέφεραν αμφότεροι οι κ.κ. Δημητρίου και Πάνου, ο δίαυλος επικοινωνίας που άνοιξε μεταξύ των δύο φορέων θα πάρει «σάρκα και οστά» το αμέσως επόμενο διάστημα όταν και θα διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα υπάρξει αυτή η παρέμβαση.

  Μία πρώτη σκέψη είναι η δυνατότητα αγορών στα μέλη των ΚΑΠΗ από καταστήματα που θα ανταποκριθούν στη σχετική πρόσκληση του Επιμελητηρίου, με κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, ενώ αντίστοιχα τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις θα απολαμβάνουν συγκεκριμένων κινήτρων που θα ανακοινωθούν από το Επιμελητήριο.

  Μένουμε Σπίτι

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Ανακοινώθηκε το σχέδιο στήριξης των αερομεταφορών – Μέτρα 115 εκατ. ευρώ

  Τους άξονες στήριξης τού κλάδου των αερομεταφορών ανακοίνωσαν με κοινό δελτίο Τύπου τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Μεταφορών.

  Παράταση οικοδομικών αδειών μέχρι και το 2022

  Παράταση οικοδομικών αδειών μέχρι και το 2022 σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος.

  Χρειάζονται περισσότερα μέτρα στήριξης στην εστίαση

  Για την αποκατάσταση μίας αδικίας σε βάρος πολλών επιχειρήσεων εστίασης στην πόλη, που δεν εκμισθώνουν τα ακίνητα από τον δήμο Ιωαννιτών, έκανε λόγο σε χθεσινές του δηλώσεις ο πρόεδρος του Σωματείου Καφέ Μπαρ Εστίασης Ιωαννίνων Χρ. Τάτσης

  Τα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων

  Διαβάστε στα πρωτοσέλιδα των γιαννιώτικων εφημερίδων σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου.

  Τα νοσοκομεία της Ηπείρου στη νέα 3η ΥΠΕ με έδρα τα Ιωάννινα- “Σπάει” η 6η ΥΠΕ

  Ιδρύεται νέα Υγειονομική Περιφέρεια στην οποία θα υπάγονται πλέον τα νοσοκομεία της Ηπείρου, τα οποία μέχρι σήμερα ανήκαν στην 6η ΥΠΕ με έδρα την Πάτρα.

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.