Τετάρτη 22.09.2021
More

  ΠΡΕΒΕΖΑ- Εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού

  Eκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού δημοτικών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Πρέβεζας, στις Δημοτικές Ενότητες Πρέβεζας, Ζαλόγγου και Λούρου.

  Πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Πρέβεζας καθαρίστηκαν οι νησίδες της Λ. Ιωαννίνων και φυτεύτηκαν λουλούδια στον κόμβο του Φόρου και στον κόμβο της οδού Λασκαράτου.

  Στη Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου έγιναν επίσης καθαρισμοί σε Τοπικές Κοινότητες και φυτεύτηκαν λουλούδια στο χώρο έξω από το πρώην Δημαρχείο.

  Αντίστοιχες παρεμβάσεις καθαρισμού πραγματοποιήθηκαν στην είσοδο του Λούρου και σε όμορες Τοπικές Κοινότητες ενώ θα φυτευτούν και εκεί λουλούδια σε συγκεκριμένα σημεία.

  Ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Ν. Γεωργάκος, δήλωσε:

  «Προχωράμε σε καθαρισμούς και εξωραϊσμούς δημοτικών και δημόσιων χώρων τόσο
  στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων όσο και στις Τοπικές Κοινότητες. Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα ξεπεραστεί σύντομα, είναι πολύ σημαντικό οι συμπολίτες μας, αλλά και αργότερα οι επισκέπτες να αντικρίζουν όμορφες εικόνες από ένα Δήμο που δίνει έμφαση και δείχνει σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ