Κυριακή 26.05.2024
More

  Πρέβεζα: Σκύλος πυροβολήθηκε από άντρα

  Ακόμη μία πράξη κτηνωδίας συγκλονίζει το πανελλήνιο, με 45χρονο να πυροβολεί και να τραυματίζει σοβαρά σκύλο, έξω από το σπίτι του.

  Το βίντεο που εξασφάλισε το Mega δείχνει καρέ καρέ το χτύπημα στoν σκύλο. Μέρα μεσημέρι, ακούγεται ένας πυροβολισμός και σκυλιά να γαβγίζουν.

  «Βγαίνει ένα μικρό σκυλάκι από την δεξιά πλευρά και δέχεται τον πυροβολισμό στην αριστερή πλευρά. Δεν υπάρχει άλλο σπίτι εκεί, μόνο του δράστη, από εκεί ακούστηκε ο πυροβολισμός και τον είδε καθαρά η ανιψιά μου», λέει ο ταξίαρχος ε.α., Ζήκος Νικόλαος.

  «Ο φερόμενος ως δράστης επειδή δεν είδε το αυτοκίνητο από τις ανιψιές μου, βρήκε την ευκαιρία πήρε το όπλο του και πυροβόλησε τον σκύλο από την πυλωτή του. Η ανιψιά μου όμως επειδή ήταν στη βεράντα του σπιτιού τον είδε. Όταν είδε την ανιψιά μου τρομοκρατήθηκε μάζεψε το όπλο και μπήκε από την πίσω πλευρά στο σπίτι. Όταν βγήκε μετά από μισή ώρα, κοίταξε άγρια την ανιψιά μου», πρόσθεσε.

  Ο σκύλος που ακούγεται στο βίντεο να σπαράζει μετά τον πυροβολισμό δεν ήταν αδέσποτος. Επέστρεψε τραυματισμένος στην ιδιοκτήτριά του.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ