Κυριακή 24.10.2021
More

  Πρέβεζα: Τέσσερις υποτροφίες από την Ελληνοαμερικανική Ένωση

  Ανακοινώθηκε η χορήγηση τεσσάρων υποτροφιών για φοίτηση στα προγράμματα του Hellenic American College

  Ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νικ. Γεωργάκος, σε συνέχεια της επίσημης συνάντησης που είχε πραγματοποιήσει στην έδρα της Ελληνοαμερικανικής ‘Ένωσης στην Αθήνα, την Τρίτη 3 Αυγούστου, με τη Διοίκηση, τον Πρόεδρο Φοίβο – Λεωνίδα Κόσκο, τη Γενική Διευθύντρια Βίκυ Μπρανίκα, συνοδευόμενος από τον Ειδικό Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Δημήτριο Γερογιάννη, ανακοινώνει τη χορήγηση τεσσάρων υποτροφιών για φοίτηση στα προγράμματα του Hellenic American College.

  Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, αποκλειστικός φορέας των εξετάσεων γλωσσομάθειας του Πανεπιστημίου Michigan, δίνει σε τέσσερις νέους και νέες δημότες της Πρέβεζας την ευκαιρία να ενταχθούν στο αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, χορηγεί τέσσερις πλήρεις υποτροφίες για τα προγράμματα  του Hellenic American College, το οποίο προσφέρει τα ακαδημαϊκά προγράμματα του Hellenic American University.

  Οι υποτροφίες είναι πλήρεις, αφορούν απόφοιτους λυκείου και η διαδικασία της επιλογής των τεσσάρων υπoτρόφων θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου από το Hellenic American College, με κριτήρια προηγούμενες σχολικές ή ακαδημαϊκές επιδόσεις και οικογενειακή οικονομική κατάσταση.

  Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές πρέπει να αποστείλουν έως και την 31η  Αυγούστου τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο ακόλουθο email: admissions@hauniv.edu, με θέμα «Υποτροφίες Δήμου Πρέβεζας».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ