Πέμπτη 20.06.2024
More

  Προχωρά η αποκατάσταση της Αναγνωστοπουλείου Σχολής

  Προχωρά το έργο αποκατάστασης της Αναγνωστοπωλείου Σχολής στην Κόνιτσα, Με απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας δημοπρατείται και ο  προϋπολογισμός της α’ φάσης του έργου ανέρχεται σε 420.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Interreg Ελλάδα- Αλβανία. 

   

  Έργα βελτίωσης

  Σε άλλες αποφάσεις της Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε τους προσωρινούς αναδόχους για δύο έργα βελτίωσης των αγροτικών υποδομών σε Πρέβεζα και Κόνιτσα:

  – «Αποκατάσταση πρόσβασης στην περιοχή του ΤΟΕΒ Λάμαρης του Δήμου Πρέβεζας» προϋπολογισμού 105.000  €. Ανάδοχος ΕΡΓΟΔΟΜΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.

  –  «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις Τ.Κ. Κλειδωνιάς – Αετόπετρας του Δήμου Κόνιτσας», προϋπολογισμού 288.000  €. Ανάδοχος Γ. Ντάφλης.

  Επίσης με άλλες αποφάσεις η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την προμήθεια αναγκαίου εξοπλισμού για το αντλιοστάσιο Βίγλας του ΤΟΕΒ Άρτας, αντλητικών και ηλεκτρικού πίνακα για την αποστράγγιση περιοχής Συκιών Δήμου Νικολάου Σκουφά, συνολικού προϋπολογισμού 49.600 ευρώ.

  Αποκατάσταση ζημιών στο επαρχιακό δίκτυο

  Η Οικονομική Επιτροπή  ανέδειξε επίσης:

  – τον προσωρινό ανάδοχο (Δ. Τσομπίκο) για το έργο: «Άμεση αποκατάσταση 23ης επαρχιακής οδού (από Τύρια – Ζωτικό προς Παρδαλίτσα – Πετούσι – όρια Ν. Ιωαννίνων)», προϋπολογισμού 300.000 €

  – Τον οριστικό ανάδοχο (Γεωτεχνική Μηχανική Μονοπρόσωπη ΙΚΕ) για το έργο «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού προς Πύργο Κόνιτσας», προϋπολογισμού 125.000 €.

  Επίσης οριστικός ανάδοχος (Α.Κρικώνη- Α.Παπαχρήστος Ο.Ε.» αναδείχτηκε και για το έργο: «Κατασκευή πεζοδρομίου κατά μήκος της επαρχιακής οδού στα όρια της Δ.Δ. Μπάφρας», προϋπολογισμού 74.400, €.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ