Τετάρτη 25.05.2022
More

  Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης ανέργων και συγκέντρωση χρημάτων για τους πυρόπληκτους

  Ο πρόεδρος του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Ιωαννίνων για τις δράσεις

  Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης για την υποστήριξη ευάλωτων νοικοκυριών, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με τις συνέπειες της ανεργίας, υλοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης του για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

  Το πρόγραμμα ενίσχυσης ανέργων θα διαρκέσει περίπου τρεις μήνες ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του παραρτήματος των Ιωαννίνων  Κωνσταντίνο Ντακαλέτση ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση.

  Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://eenew.ifrc.org/x/tbtPj3Qf , όπου παρέχονται και αναλυτικά όλες οι πληροφορίες.  Τηλέφωνο επικοινωνίας 6955563639 (κανονική κλήση ή δωρεάν μέσω Viber), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. E-mail: ctphelpdesk@redcross.gr.

  Παράλληλα σε συνέχεια της μεγάλης κινητοποίησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσε η μεγάλης έκτασης φωτιά που προκλήθηκε στην στη ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και των Μεγάρων, ο Ε.Ε.Σ. αναπτύσσει μία ακόμη κίνηση συμπαράστασης των ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας.

  Όπως ανέφερε ο κ. Ντακαλέτσης, από τον ΕΕΣ ανοίχτηκε  λογαριασμός τραπέζης προς ενίσχυση των πυρόπληκτων, με στόχο να συγκεντρωθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσό. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά παρακαλούνται να καταθέτουν τις δωρεές τους στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό με την επισήμανση προς πυρόπληκτους Κορινθίας:

  Τράπεζα: EUROBANK

  Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

  Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013

  IBAN: GR2602602400000300201205013

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ