Παρασκευή 07.05.2021
More

  Πρόγραμμα στείρωσης για τα αδέσποτα της ΒΙ.ΠΕ.

  Ο Δήμος Ζίτσας και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ξεκινούν πρόγραμμα στειρώσεων στα αδέσποτα της ΒΙ.ΠΕ.

  Ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων και με συνδρομή ιδιώτη κτηνιάτρου, ξεκινά πρόγραμμα στείρωσης των αδέσποτων σκύλων της Βιομηχανικής Περιοχής.

  Τα παραπάνω αποφασίστηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Ζίτσας, Μ. Πλιάκου, το πρωί της Παρασκευής με τη συμμετοχή της αρμόδιας αντιδημάρχου, Κ. Μπαλάφα, του Προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων, Λ. Αραμπατζή και του κτηνίατρου Κ. Κυριακόπουλου. Στόχος της δράσης είναι να στειρωθούν τα αδέσποτα, πάνω από 50 σκύλοι, οι οποίοι κινούνται στους χώρους της ΒΙ.ΠΕ. και η διαχείρισή τους είναι δύσκολη.

  «Προχωράμε σε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη διαχείριση του δυσεπίλυτου ζητήματος των αδέσποτων στο Δήμο μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον συνδημότη μας κτηνίατρο για την αφιλοκερδή προσφορά του, καθώς και την αρμόδια Αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο των επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. για την αγαστή συνεργασία», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Πλιάκος, μετά το πέρας της συνάντησης.

  Να σημειωθεί πως, την περισυλλογή των αδέσποτων θα αναλάβει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων, οι στειρώσεις θα διενεργούνται αφιλοκερδώς από τον ιδιώτη κτηνίατρο, ενώ τα έξοδα των υλικών θα καλύψει ο Δήμος Ζίτσας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ