Παρασκευή 14.05.2021
More

  Προωθημένη η επιλογή της Κόντσικας για νέο σωφρονιστικό κατάστημα

  Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων

  Θέμα χρόνου είναι να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις της Πολιτείας για το χρονοδιάγραμμα και τον τρόπο ανέγερσης του νέου σωφρονιστικού καταστήματος των Ιωαννίνων, στην Τ.Κ Κόντσικας του Δήμου Ιωαννιτών

  Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λ. Οικονόμου, επισκέφτηκε πριν από λίγο την προτεινόμενη έκταση, η οποία έχει παραχωρηθεί για το σκοπό αυτό, ενώ μέχρι και σήμερα είναι διασφαλισμένη η κοινωνική συναίνεση.

  Σε δηλώσεις του πριν λίγο, μετά την επίσκεψή του στις φυλακές Σταυρακίου, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι η επιλογή της κυβέρνησης είναι η προώθηση του νέου σωφρονιστικού καταστήματος στα Γιάννενα που πιθανότατα θα είναι το δεύτερο που θα προχωρήσει, μετά τις νέες φυλακές στην Αττική, που θα «βάλουν λουκέτο» στις φυλακές Κορυδαλλού.

  Ο κ. Οικονόμου συνοδευόταν κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του από τη βουλευτή Ιωαννίνων, Μ. Κεφάλα και συναντήθηκε και με τον Περιφερειάρχη, Αλ. Καχριμάνη και τον δήμαρχο, Μ. Ελισάφ, πλέκοντας το εγκώμιο των τοπικών κυβερνητικών βουλευτών και της αυτοδιοίκησης για την συνεργασία και υποστήριξή τους.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ