Παρασκευή 09.06.2023
More

  Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από την παράταξη Ενότητα Πολιτών

  Το Κοινωνικό παντοπωλείο του ΟΚΠΑΠΑ επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα»

  Το Κοινωνικό παντοπωλείο του ΟΚΠΑΠΑ επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», αποτελούμενη από τις δημοτικές συμβούλους, Βάσω Μέγα, Σοφία Μαρκούλα, Αλεξάνδρα Μπέγκα και την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων, Σοφία Καραπάνου.

  Τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης συγκέντρωσαν τρόφιμα για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου, τα οποία και παρέδωσαν στον πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ, Δημήτρη Πάνου και τον αντιπρόεδρο, Ιωάννη Τσίμαρη, μαζί με τις ευχές τους για καλή χρονιά.

  «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες. Το κοινωνικό παντοπωλείο, ιδρύθηκε από την παράταξή μας και λειτούργησε όλα τα προηγούμενα χρόνια υπό τον αείμνηστο Φίλιππο Τσουμάνη. Έχει προσφέρει και συνεχίζει να το κάνει μέχρι σήμερα, μεγάλη βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες του δήμου μας. Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον κανείς συνάνθρωπός μας να μην έχει την ανάγκη του. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό οφείλουμε όλοι να στεκόμαστε δίπλα του και να ενισχύουμε τις προσπάθειες του με όποιον τρόπο μπορούμε», δήλωσαν μετά το τέλος της επίσκεψης τα μέλη της παράταξης.

  Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ΝΠΔΔ ΟΚΠΑΠΑ Δήμου Ιωαννιτών ευχαρίστησαν τη Δημοτική Παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» για τη μεγάλη ποσότητα ελαιόλαδου που προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο –«Φίλιππος Τσουμάνης» του Δήμου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ