Παρασκευή 16.04.2021
More

  Πρόσφυγες είπαν έμπρακτα το δικό τους «Ευχαριστώ»

  Δώρισαν 500 υφασμάτινες μάσκες για τις δομές του ΟΚΠΑΠΑ

  Να ευχαριστήσουν με τον δικό τους τρόπο τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που τους έχουν δεχτεί στη χώρα και τους έδωσαν ελπίδα, θέλησαν πρόσφυγες και μετανάστες που δώρισαν 500 υφασμάτινες μάσκες στον ΟΚΠΑΠΑ.
  Η ομάδα προστασίας της υγείας της INTERSOS HELLAS και ωφελούμενοι του προγράμματος ΕΣΤΙΑ που φιλοξενούνται στην δομή της Αγίας Ελένης, συναντήθηκαν στην αυλή του δημαρχείου με τον Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ και τον Δημήτρη Πάνου.

  «Είναι μία προσφορά που έχει ιδιαίτερη σημασία ειδικά σ΄ αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Οι μάσκες που παραλαμβάνουμε θα διατεθούν σε ωφελούμενους του ΟΚΠΑΠΑ και άλλων δομών του Οργανισμού. Ευχαριστούμε για την προσφορά και για την αλληλεγγύη η οποία είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε το δύσκολο διάστημα που διανύουμε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος τονίζοντας ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

  Ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου ευχαρίστησε για την προσφορά η οποία προέρχεται από ανθρώπους που άφησαν τις πατρίδες τους και πέρασαν πολλές και μεγάλες δυσκολίες.
  «Σήμερα οι άνθρωποι αυτοί προβαίνουν σε μία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς δείχνοντας ότι είναι έτοιμοι να ανταποδώσουν την προσφορά που έλαβαν στη χώρα μας», τόνισε ο κ. Πάνου.

  Ερωτηθείς για τις δομές του ΟΚΠΑΠΑ αλλά και για την γραμμή βοήθειας, υπογράμμισε ότι είναι ανοιχτές για όλες τις ευάλωτες ομάδες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.
  Τέλος, πρόσφυγας που μετείχε στην εθελοντική δράση ευχαρίστησε τον Δήμο και τον ΟΚΠΑΠΑ και τους Έλληνες για την φιλοξενία που παρέχουν. «Η Ελλάδα είναι η χώρα της ελπίδας», είπε και ανέφερε πως στην πανδημία πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για την αποτελεσματική αντιμετώπιση.
  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ