Παρασκευή 04.12.2020
More

  «Πρόταση δέσμης μέτρων Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Σεπτεμβρίου 2020»

  Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον Δήμο Ιωαννιτών

  Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

  Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

  Αξιότιμε κ. Αντιδήμαρχε,

  Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων χαιρετίζει την προσπάθεια του Δήμου Ιωαννιτών να ελαφρύνει από τα οικονομικά βάρη σε αυτή  την δύσκολη οικονομική συγκυρία  λόγω SARS-COV-19 τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας, άλλωστε έγκαιρα τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο προτάσεις μας απεστάλησαν στους αρμόδιους αντιδημάρχους, καθώς και στον Δήμαρχο κ. Μ. Ελισάφ.

  Ωστόσο, με δεδομένο ότι τα μέτρα είναι προτεινόμενα και θα κριθούν από τα αρμόδια όργανα του Δήμου Ιωαννιτών θεωρούμε, ότι θα πρέπει να επανεξεταστεί η δέσμη μέτρων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων η οποία απεστάλη και συζητήθηκε μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου και του αντιδημάρχου Οικονομικών κου Φ.Βάββα στις αρχές του Σεπτέμβρη.

  Δυστυχώς, λόγω των δύσκολων συνθηκών και ο Δήμος Ιωαννιτών θα πρέπει να απορροφήσει τους κραδασμούς από αυτό το δύσκολο οικονομικό αδιέξοδο που δημιουργήθηκε στους επιχειρηματίες χωρίς καμία δική τους υπαιτιότητα.

  Θεωρούμε ότι η δέσμη των μέτρων έτσι όπως αναλύθηκε στον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Φώτη Βάββα θα πρέπει να επαναξιολογηθεί, να προσαρμοστεί ενδεχομένως στις οικονομικές αντοχές του Δήμου Ιωαννιτών και  να υιοθετηθεί, για να μπορέσει και ο Δήμος Ιωαννιτών να προσδοκά περισσότερα έσοδα στο άμεσο μέλλον.

  Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ιωαννιτών και οι οποίες είναι χιλιάδες με αντίστοιχα χιλιάδες εργαζόμενους,  δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, πως είναι και αυτές οι οποίες, σε μεγάλο βαθμό συμβάλουν στους θετικούς δείκτες των οικονομικών του Δήμου και άρα θα πρέπει να τυγχάνουν μεγαλύτερης στήριξης αυτή την δύσκολη εποχή.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  13 νέα κρούσματα στην Ήπειρο- Μόλις 5 στα Ιωάννινα

  Στην ΠE Ιωαννίνων το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν μόλις πέντε κρούσματα

  45 εκ. ευρώ για ενίσχυση των επιχειρήσεων από την Περιφέρεια

  Ανακοίνωση για το πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων

  Πώς θα γίνει ο εμβολιασμός στην Ελλάδα- 2 εκατ. πολίτες το μήνα

  Τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τον εμβολιασμό του πληθυσμού για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας

  Παράταση του lockdown μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου

  Την παράταση του lockdown μέχρι και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας  

  Στις 7 Δεκεμβρίου ανοίγουν τα καταστήματα με εποχιακά είδη

  Ανακοίνωση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.