Σάββατο 05.12.2020
More

  Προτεραιότητα για τα Γιάννενα ο οδικός τουρισμός

  Η επανεκκίνηση του τουρισμού βρέθηκε μία ακόμα φορά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά ως κεντρικό θέμα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών η οποία συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής.

  Στην Επιτροπή μετείχαν εκπρόσωποι των παρατάξεων και επαγγελματικών φορέων της περιοχής, όπως της Ένωσης Ξενοδόχων, του επισιτιστικού κλάδου και των ταξιδιωτικών γραφείων.

  Ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Λώλης στην εισήγησή του αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει ήδη από τον Δήμο ώστε τα Γιάννενα να περιλαμβάνονται στις τουριστικές προβολές του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού και τόνισε ότι οι ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία απαιτούν ειδική αντιμετώπιση.Το μεγάλο πλεονέκτημα για την πόλη είναι το υψηλό επίπεδο υγειονομικών υπηρεσιών όπως και η λειτουργία Νοσοκομείου αναφοράς για τον Covid-19, όπως τονίστηκε.

  Για τον Δήμο Ιωαννιτών προτεραιότητα υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, αποτελεί ο οδικός τουρισμός, τόσο ο εσωτερικός όσο και από τις γειτονικές χώρες.

  Ο κ. Λώλης, απαντώντας και σε ερωτήματα που τέθηκαν, ξεκαθάρισε ότι η Επιτροπή Ανασυγκρότησης που συστήθηκε και συνεδρίασε πρόσφατα, έχει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα και δεν υποκαθιστά την θεσμοθετημένη Επιτροπή Τουρισμού.

  Επίσης επισημάνθηκε, η ανάγκη να τηρούνται απ’ όλους τα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να μην υπάρξουν κρούσματα στην περιοχή το επόμενο διάστημα και να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες ασφάλειας.

  Όλες οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις που κατατέθηκαν θα εξεταστούν με προσοχή ώστε όσες είναι εφικτό να υλοποιηθούν, να υιοθετηθούν στην καμπάνια προβολής των Ιωαννίνων.

   

   

   

   

  ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  11 τα νέα κρούσματα στην Ήπειρο- Τα 9 στα Ιωάννινα

  Έντεκα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ήπειρο

  Μητσοτάκης: Στόχος να ξεκινήσει τον Ιανουάριο ο εμβολιασμός

  Τηλεδιάσκεψη στο Μαξίμου για το εμβόλιο του κορωνοϊού

  Με ποια σειρά θα ανοίξουν τα καταστήματα για τις γιορτές

  Ο οδικός χάρτης για την αγορά των Χριστουγέννων

  Προς παράταση τα τέλη κυκλοφορίας – Επίδομα θέρμανσης για φυσικό αέριο και πέλετ

  Τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί η απόφαση για το επίδομα θέρμανσης 

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.