Σάββατο 18.09.2021
More

  Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε ο 56χρονος

  Δεκτό το αίτημα του συνηγόρου στον Ανακριτή, για προθεσμία 24ωρών 

  Δεκτό έγινε το αίτημα που υπέβαλε ο συνήγορός του στον Ανακριτή, για προθεσμία 24ωρών ώστε να απολογηθεί, για την εμπλοκή του στην μακάβρια και σοκαριστική υπόθεση του εντοπισμού της σορού της 69χρονης θείας του στη Ρεπετίστη Πωγωνίου.

  Ο 56χρονος που από την αρχή υποστήριξε, ότι δεν τέλεσε κανένα έγκλημα σμε θύμα τη θεία του με την οποία συγκατοικούσαν, αλλά ότι πέθανε από παθολογικά αίτια, προσήχθη λίγο μετά τις 11.30 στον Ανακριτή. Ο συνήγορός του που ορίστηκε αυτεπαγγέλτως, Νικόλαος Λαπατώνας ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του πελάτη του, κάτι που θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι.

  Όπως υποστήριξε ο κ. Λαπατώνας ο πελάτης του επιμένει, ότι δεν τέλεσε την ανθρωποκτονία για την οποία κατηγορείται, αλλά ότι ευθύνεται για το ότι έβαλε τη σορό του θύματος στο μπαούλο, για να εισπράττει όπως είπε στην κατάθεσή του, τη σύνταξή της. Κρίσιμο στοιχείο για την υπεράσπιση είναι πάντως το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία όμως δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, λόγω του μεγάλου χρόνου που έχει παρέλθει από το θάνατο του θύματος και της αποσύνθεσης στην οποία είχε περιέλθει.

  Επίσης, η υπεράσπιση προτίθεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον κατηγορούμενο.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ