Τρίτη 28.06.2022
More

  Προβλήματα στη λειτουργία δημοτικών υπηρεσιών

  Μετά τον εντοπισμό των θετικών κρουσμάτων

  Τα προβλήματα στην υγεία των εργαζόμενων που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, είναι αναμφίβολα το πιο σημαντικό ζήτημα, ωστόσο για το εργοτάξιο του δήμου Ιωαννιτών, τα συνεχή κρούσματα έχουν δημιουργήσει και μεγάλες δυσκολίες στη λειτουργία της υπηρεσίας.

  Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν rapid test από Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ στο εργοτάξιο, όπου σε σύνολο 154 εργαζόμενων, που εξετάστηκαν βρέθηκε ένα ακόμη θετικό, το οποίο προστίθεται στους επτά εργαζόμενους που έχουν βρεθεί θετικοί από την προηγούμενη εβδομάδα και στις τέσσερις καθαρίστριες σχολείων.

  Μαζί με τα κρούσματα, σε καραντίνα έχουν τεθεί και οι στενές τους επαφές, κάτι που σημαίνει, ότι κάποιες υπηρεσίες νευραλγικού χαρακτήρα για το εργοτάξιο, είτε έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας είτε υπολειτουργούν.

  Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Αριστ. Παππάς, το πρώτιστο μέλημα για τη δημοτική αρχή, είναι η υγεία και η ασφάλεια των εργαζόμενων, ωστόσο παραδέχθηκε πως η κατάσταση με τη συρροή των κρουσμάτων έχει δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία κάποιων τομέων στην καθαριότητα. Για τις στενές επαφές όλων των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων θα ακολουθήσει μοριακός έλεγχος.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ