Κυριακή 26.06.2022
More

  Σε αναμονή για τις δύο νέες άδειες για καραβάκια

  Την επόμενη εβδομάδα η γνωμοδοτική επιτροπή

  Για την επόμενη εβδομάδα αναβλήθηκε η συνεδρίαση της αρμόδιας γνωμοδοτικής επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, που θα εξετάσει τις υποβληθείσες αιτήσεις για τη χορήγηση των δύο νέων αδειών πλωτών μέσων στη λίμνη Παμβώτιδα.

  Η συνεδρίαση στην οποία επρόκειτο να γίνει η αποσφράγιση των αιτήσεων, και ο έλεγχος της κατάθεσης των δικαιολογητικών, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, και όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Βασίλης Γοργόλης, η επιτροπή θα συνέλθει την προσεχή εβδομάδα ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα να περάσει στο δεύτερο στάδιο, της αξιολόγησης των αιτήσεων και να καταλήξει στις τελικές της αποφάσεις.

  Ανοίγουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στα σχολεία

  Στο μεταξύ, σε αντίθεση με ό,τι έγινε όλη την περσινή σχολική χρονιά, οι αθλητικές εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων, θα λειτουργήσουν στο εξής, ώστε να γίνεται χρήση και από τους μαθητές των σχολείων, όσο επίσης και από τα αθλητικά σωματεία. Μία προσπάθεια επιστροφής και σε αυτού του τύπου την κανονικότητας για χιλιάδες παιδιά και στην περιοχή των Ιωαννίνων και της Ηπείρου γενικότερα, με την περιφερειακή αρχή, να έχει παρέμβει και στο παρελθόν σχετικά με δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Γοργόλη, για την αναγκαιότητα της επαναλειτουργίας των σχολικών γυμναστηρίων, όπως όμως και των άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών. Η ΓΓΑ έχει ανάψει το πράσινο φως, ενώ πληροφορίες αναφέρουν, ότι θετική εισήγηση έχει δοθεί και από τον δήμο Ιωαννιτών, στην πρόσφατη συνάντηση του δημάρχου κ. Ελισάφ με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων ενόψει της επανέναρξης της σχολικής δραστηριότητας από τις 13 Σεπτεμβρίου.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ