Παρασκευή 23.07.2021
More

  Σε καλό δρόμο η αναζήτηση των δραστών της επίθεσης

  Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η έρευνα των αστυνομικών για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης σε βάρος ενός 38χρονου ιδιοκτήτη μανάβικου στην πλ. Ομήρου, το απόγευμα της Τρίτης.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις καταθέσεις που έχει στα χέρια της η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, που διενεργεί την προανάκριση, έχει στη διάθεσή της και υλικό από κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής, που έχουν καταγράψει τις κινήσεις της ομάδας των 10 περίπου ατόμων, τόσο κατά την προσέλευσή τους στο σημείο, όσο και κατά την αποχώρησή τους προς την οδό Δομπόλη.

  Να σημειωθεί, ότι για τη δίωξη των δραστών παρόμοιων επιθέσεων, που εντάσσονται στην κατηγορία των αδικημάτων περί οπαδικής βίας, δεν απαιτείται έγκληση (μήνυση) του θύματος, αλλά οι διώξεις είναι αυτεπάγγελτες, με βάση τον αθλητικό Νόμο και οι προβλεπόμενες ποινές για τους δράστες, εφόσον καταδικαστούν, είναι πάρα πολύ αυστηρές.

  Οι δράστες της επίθεσης χρησιμοποίησαν σε βάρος του 38χρονου πέτρες, ξύλα και καπνογόνα, προκαλώντας εκτός από τον τραυματισμό του ιδίου και εκτεταμένες φθορές στο κατάστημα.

   

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ