Πέμπτη 24.09.2020
More

  Σκληρή απάντηση των κατοίκων της Αγ. Βαρβάρας στον δήμαρχο Κόνιτσας

  Οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας Κόνιτσας, απαντούν στον Ν. Εξάρχου

  Άμεση και σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους είναι η απάντηση του προέδρου της ΤΚ και των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας του Δ. Κόνιτσας στις χθεσινές δηλώσεις του δημάρχου Κόνιτσας Νίκου Εξάρχου στο ITV, για τις αιτίες του προβλήματος υδροδότησης στο χωριό.

  Ο κ. Εξάρχου μεταξύ άλλων υποστήριξε, ότι ναι μεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά όχι αυτού του μεγέθους που παρουσιάζεται από τους κατοίκους, ενώ το απέδωσε και σε προσωπικές αντιπαλότητες των κατοίκων μεταξύ τους…

  Με ανακοίνωσή τους οι κάτοικοι καλούν τη δημοτικό αρχή και προσωπικά τον δήμαρχο να αφήσει κατά μέρος τις δικαιολογίες και να ασχοληθεί με τις αρμόδιες υπηρεσίες με τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος, που μετρά ήδη 13 ημέρες, χωρίς να δοθεί λύση.

  «Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα μεταξύ των χωριανών μας και ουδέποτε κάποιος κακόβουλα έκλεισε τις βάνες για να δημιουργήσει πρόβλημα. Σήμερα Τετάρτη, το πρόβλημα παραμένει στο χωριό μας για 13η ημέρα. Είναι ντροπή να ακούγονται ανακρίβειες προκειμένου να κουκουλωθεί η ανικανότητα της δημοτικής αρχής να επισκευάσει μια βλάβη στο δίκτυο υδροδότησης του χωριού και αντί αυτού να αναφέρει σε τηλεοπτικό σταθμό  ο κ. δήμαρχος ότι οι κάτοικοι μεταξύ τους έχουν αντιπαλότητα και ότι κάποιοι κάτοικοι κλείνουν τις βάνες για να δημιουργήσουν πρόβλημα».

  Οι κάτοικοι επίσης αναφέρουν, ότι τους προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, η παραδοχή του δημάρχου, ότι επισκέφθηκε κρυφά το χωριό για να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόβλημα.

  «Αναρωτιόμαστε γιατί ένας δήμαρχος κάνει κρυφή επίσκεψη σε ένα χωριό με 19 άτομα για ένα τόσο μεγάλο θέμα και δεν μπαίνει καν στο κόπο να χτυπήσει την πόρτα χωριανών ηλικιωμένων να διαπιστώσει αν υπάρχει το πρόβλημα, να ανοίξει μια βρύση να δει», αναφέρει ένας εκ των κατοίκων του χωριού.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Απορρίμματα στην Ήπειρο; Λίγα και μόνον από Κέρκυρα

  «Παγώνει» το ενδεχόμενο μεταφοράς απορριμμάτων από άλλες περιοχές στην Ήπειρο

  Πρώτη συνεδρίαση για το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών

  Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Ιωαννιτών

  Προχωρά η νέα γέφυρα στην Πλάκα

  Αποφάσεις για έργα άνω των 11.5 εκ. ευρώ έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

  «Λουκέτο» σε ΔΕΥΑ βάζει το υπ. Περιβάλλοντος!

  118 ΔΕΥΑ αναμένεται να κλείσουν πανελλαδικά

  Κονδύλια 118 εκ. ευρώ για προσλήψεις εκπαιδευτικών και προσωπικού στα σχολεία

  Δύο διατάξεις για την ενίσχυση των σχολείων κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Παιδείας

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.