Τετάρτη 16.06.2021
More

  Σκληρή απάντηση των κατοίκων της Αγ. Βαρβάρας στον δήμαρχο Κόνιτσας

  Οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας Κόνιτσας, απαντούν στον Ν. Εξάρχου

  Άμεση και σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους είναι η απάντηση του προέδρου της ΤΚ και των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας του Δ. Κόνιτσας στις χθεσινές δηλώσεις του δημάρχου Κόνιτσας Νίκου Εξάρχου στο ITV, για τις αιτίες του προβλήματος υδροδότησης στο χωριό.

  Ο κ. Εξάρχου μεταξύ άλλων υποστήριξε, ότι ναι μεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά όχι αυτού του μεγέθους που παρουσιάζεται από τους κατοίκους, ενώ το απέδωσε και σε προσωπικές αντιπαλότητες των κατοίκων μεταξύ τους…

  Με ανακοίνωσή τους οι κάτοικοι καλούν τη δημοτικό αρχή και προσωπικά τον δήμαρχο να αφήσει κατά μέρος τις δικαιολογίες και να ασχοληθεί με τις αρμόδιες υπηρεσίες με τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος, που μετρά ήδη 13 ημέρες, χωρίς να δοθεί λύση.

  «Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα μεταξύ των χωριανών μας και ουδέποτε κάποιος κακόβουλα έκλεισε τις βάνες για να δημιουργήσει πρόβλημα. Σήμερα Τετάρτη, το πρόβλημα παραμένει στο χωριό μας για 13η ημέρα. Είναι ντροπή να ακούγονται ανακρίβειες προκειμένου να κουκουλωθεί η ανικανότητα της δημοτικής αρχής να επισκευάσει μια βλάβη στο δίκτυο υδροδότησης του χωριού και αντί αυτού να αναφέρει σε τηλεοπτικό σταθμό  ο κ. δήμαρχος ότι οι κάτοικοι μεταξύ τους έχουν αντιπαλότητα και ότι κάποιοι κάτοικοι κλείνουν τις βάνες για να δημιουργήσουν πρόβλημα».

  Οι κάτοικοι επίσης αναφέρουν, ότι τους προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, η παραδοχή του δημάρχου, ότι επισκέφθηκε κρυφά το χωριό για να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόβλημα.

  «Αναρωτιόμαστε γιατί ένας δήμαρχος κάνει κρυφή επίσκεψη σε ένα χωριό με 19 άτομα για ένα τόσο μεγάλο θέμα και δεν μπαίνει καν στο κόπο να χτυπήσει την πόρτα χωριανών ηλικιωμένων να διαπιστώσει αν υπάρχει το πρόβλημα, να ανοίξει μια βρύση να δει», αναφέρει ένας εκ των κατοίκων του χωριού.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ