Κυριακή 27.11.2022
More

  Σπ. Βασιλείου: «Όταν η κεντρική κυβέρνηση στέκεται στο ύψος των περιστάσεων»

  Την θετική ανταπόκριση του Υπουργείου Εσωτερικών για την οικονομική ενίσχυση προς τον Δήμο Μετσόβου, εκφράζει με επιστολή της η παράταξη «Δύναμις Δημοτών», όπου αναφέρει τα εξής:

  «Ως παράταξη του Δήμου Μετσόβου οφείλουμε να συγχαρούμε και να επιδοκιμάσουμε την ηγεσία του Υπουργείο Εσωτερικών και εν γένει την Κεντρική Κυβέρνηση για την άμεση ανταπόκριση και την έκτακτη βοήθεια προς τον Δήμο Μετσόβου. Είναι πολύ σημαντικό η Κεντρική Κυβέρνηση να ακούει τους Δήμους όταν φωνάζουν «βοήθεια».

  Σήμερα με διαδικασίες «εξπρές» όλες οι παρατάξεις του Δήμου Μετσόβου υπερψηφίσαμε την Αποδοχή Έκτακτης Χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών για το Δήμο Μετσόβου. Η εν λόγω χρηματοδότηση θα λύσει κάποια από τα προβλήματα του Δήμου μας εν όψει και των ημερών που έρχονται και οι εργαζόμενοι σε διάφορες δομές του Δήμου θα μπορέσουν να κάνουν γιορτές, αλλά και ο Δήμος να υποδεχθεί τους επισκέπτες χωρίς προβλήματα.

  Ως παράταξη, σαφώς και δεν αναζητούμε αυτό-επιβεβαίωση, γίνεται, όμως, αντιληπτό ότι όταν μιλήσαμε για σοβαρά προβλήματα δεν είπαμε ψέματα. Είναι σημαντικό η Δημοτική Αρχή να καταλάβει επιτέλους, ότι η σοβαρή αντιπολίτευση μόνο καλό μπορεί να κάνει σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό να κατανοήσουμε ότι για να λυθούν τα προβλήματα πρέπει πρώτα να αναδεικνύονται»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ