Σάββατο 31.07.2021
More

  Στα 26 εκατ. ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζίτσας

  Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης του Δήμου Ζίτσας για το 2021

  Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης του Δήμου Ζίτσας για το 2021 στις ειδικές συνεδριάσεις της Παρασκευής.

  Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Φώτης Ράρρας, το σύνολο του προϋπολογισμού ανέρχεται στα 26.107.925,55 ευρώ, με χρηματικό υπόλοιπο 3.270.633,08 ευρώ ενώ το ποσό που προορίζεται για επενδυτικούς σκοπούς, συνεχιζόμενα και νέα έργα, φτάνει τα13.591.820,80 ευρώ, «το μεγαλύτερο ποσό επενδύσεων του Δήμου από συστάσεώς του» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος στην εισήγησή του  πρόσθεσε: «αποδεικνύουμε καθημερινά ότι η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα με τη διοίκηση ενός μεγάλου δήμου όπως είναι ο Δήμος Ζίτσας, απαιτεί συνεχή αγώνα, καθημερινή μάχη και διεκδίκηση. Ο Δήμος Ζίτσας ένας δυναμικός δήμος πρώτος σε αναλογία μεγέθους της Περιφέρειάς μας από άλλους Δήμους, για αυτό συνεχίζουμε χωρίς εφησυχασμό, με στόχο την οικονομική μας αυτοτέλεια, με κοινωνικό πρόσημο και πάντα δίπλα στον πολίτη».

  Κλείνοντας ο κ. Ράρρας ευχαρίστησε  όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Ζίτσας, και ειδικότερα τα στελέχη της οικονομικής Υπηρεσίας, που εργάστηκαν για την κατάρτιση του προϋπολογισμού και το σχεδιασμό του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ