Σάββατο 27.11.2021
More

  Στα ΚΑΠΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

  Επίσκεψη του προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», Δ. Πάνου, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Τζιοβάρα Σοφία, επισκέφτηκαν σήμερα το 2ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών όπου συζήτησαν με τους εκπροσώπους των μελών των ΚΑΠΗ για θέματα που αφορούν την λειτουργία τους.

  Λόγω της πανδημίας από τον Μάρτιο του 2020 τα ΚΑΠΗ δεν λειτουργούσαν με σκοπό να προστατευθούν οι ευπαθείς ομάδες των ηλικιωμένων. Αυτό είχε ένα αρνητικό αποτέλεσμα στον ψυχισμό και στην καθημερινότητα των ωφελουμένων μας αφού στερήθηκαν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα την δυνατότητα επικοινωνίας, συντροφικότητας και ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων.

  Υπενθυμίζουμε ότι τα ΚΑΠΗ ξεκίνησαν την επαναλειτουργία τους από τις 30 Αυγούστου  για την παροχή αυστηρά υγειονομικών υπηρεσιών τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

  Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» από την μεριά του σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Ιωαννιτών και την ΚΕΔΕ θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επιτραπεί η προσέλευση των μελών σε μικρές ομάδες και για κοινωνικές – ψυχαγωγικές δραστηριότητες τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται και για τις άλλες κοινωνικές δραστηριότητες (εμβολιασμένοι & νοσήσαντες).

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ