Κυριακή 05.07.2020
More

  Στην ανεργία, 17 καθαρίστριες του ΠΓΝΙ, μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας

  Αγωνιώδη έκκληση να βρεθεί λύση έστω την ύστατη στιγμή και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, απευθύνουν 17 εργαζόμενες καθαρίστριες στο ΠΓΝΙ, οι αιτήσεις των οποίων ακυρώθηκαν από το ΑΣΕΠ, έπειτα από προσφυγή άλλης υπαλλήλου.

  Το θέμα όμως δεν είναι το ποιος έκανε την προσφυγή, αλλά ο λόγος για τον οποίο έγινε δεκτή, με τις 17 εργαζόμενες να υποστηρίζουν, ότι το ΑΣΕΠ δεν επικύρωσε τα δικά τους έγγραφα και πιστοποιητικά, επειδή δεν περιλαμβάνονταν σε αυτά, μία υπεύθυνη δήλωση βεβαίωσης της προϋπηρεσίας τους στην ίδια εργασία.

  Το πρωί, οι 17 εργαζόμενες, κάποιες εκ των οποίων έχουν συμπληρώσει 20 χρόνια υπηρεσίας στο νοσοκομείο, μέσω εργολαβικών εταιρειών και τα τελευταία χρόνια μέσω της προκήρυξης που είχε κάνει το ίδιο το νοσοκομείο, συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του ΠΓΝΙ, ενημερώνοντας τα τοπικά μέσα για το ζήτημα που έχει προκύψει, ενώ την συμπαράστασή τους στο απόλυτα δίκαιο αίτημά τους, εξέφρασαν από τον Σύλλογο Εργαζομένων ο πρόεδρος Γ. Φλούδας και ο Λεων. Σιαφαρίκας και από το ΠΑΜΕ Υγείας ο Γ. Πρέντζας.

  Αύριο Πέμπτη στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας για μία ώρα στο ΠΓΝΙ, στην οποία έχουν κληθεί να συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

   

   

   

   

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Πάνω από 4.000 επιβάτες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

  Επιτυχημένο το τεστ λειτουργίας των πρώτων ημερών

  Απόφαση που επηρεάζεται από τις γεωπολιτικές εξελίξεις

  Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων μιλά για τις γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας και την Αγιά Σοφιά.

  Αργότερα τα θυρανοίξια του Αγ. Παϊσίου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

  Οριστική είναι η ματαίωση των θυρανοιξίων του Ιερού Ναού του Αγίου Παϊσίου, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

  Δρομολογείται το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού

  Στη δρομολόγηση του μεγάλου έργου αλλαγής και ενεργειακής αναβάθμισης του οδοφωτισμού της πόλης, προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών.

  Επιπρόσθετη προσπάθεια στήριξης της αγοράς

  Μία επιπρόσθετη προσπάθεια στήριξης της αγοράς και εμπέδωσης ενός κλίματος ασφαλείας επιχειρεί η κυβέρνηση ανακοινώνοντας νέα μέτρα. 

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.